In English
Hoppa till sidans innehåll

Bli coach


Bli coach och ingå i SOFT:s arrangörslandslag!

Har du varit tävlingsledare eller IT-ansvarig på SM, Swedish League eller någon annan värdetävling? Har du lång erfarenhet av att arrangera och känner att du vill gå vidare och utvecklas?

Som arrangörscoach får du möjligheten att stötta, motivera och inspirera kontrollanter och arrangörer till våra värdetävlingar. Du får besöka arenorna och vara med och utveckla kvalitén på våra största och viktigaste tävlingar i landet. 

Du bestämmer ihop med kontrollanterna och arrangören hur kommunikationen ska se ut. Oftast är åtminstone ett besök på plats per år lämpligt, men i övrigt kan kommunikationen ske per mejl och telefon.

Som ny coach blir det antagligen mest fokus på att lära in och att samla på sig frågor som kan stämmas av med tävlingsansvariga på SOFT och med övriga arrangörscoacher i nätverket. 

En gång per år träffas coachnätverket för erfarenhetsutbyte, utbildning och att uppdatera sig inom det senaste på arrangörsfronten inom svensk orientering. Den här träffen ser vi gärna att du kan närvara på. Den anordnas ihop med den utbildningshelg med erfarenhetsutbyte som årligen hålls för arrangörer av nivå 1-tävlingar sista helgen i januari.

Intresseanmälan

Om det verkar intressant att prova på coachuppdraget, anmäl ditt intresse till tävlingsansvariga på SOFT-kansliet, Tommy Eriksson och Niklas Wrane.

Ange följande i din intressanmälan:

  • Om du önskar jobba som traditionell arrangörscoach, eller som specialistcoach inom sprint- eller IT-området.
  • Vilka arrangörsutbildningar du deltagit i och om du har haft funktionärsuppdrag vid tidigare värdetävlingar
  • Gärna kontaktuppgifter till någon referens som kan rekommendera dig för uppdraget.
  • Berätta också gärna om dig själv, vilket syfte du har för att vilja bli coach, samt varför du tror att uppdraget skulle passa just dig.

Tveka inte att höra av dig till Tommy eller Niklas om du har några frågor!

Uppdaterad: 24 NOV 2017 10:51
Skribent: Niklas Wrane
Epost: This is a mailto link
Partners
Annonser
Ut i det fria

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4765360
E-post: This is a mailto link