In English
Hoppa till sidans innehåll

Jerringpriset

13 JAN 2020 18:23
  • Skapad: 13 JAN 2020 18:23

Som du säkert vet har Tove Alexandersson chansen att vinna Jerringpriset och den 24 januari avslutas den röstningsomgång som föregår Idrottsgalan. Senast en orienterare vann var 1981 då Annichen Kringstad tog hem priset.

Tillsammans kan vi rösta hem det här priset till svensk orienterings största stjärna!
Nu vill jag att du vill hjälpa till genom att:

1) Rösta på Tove! Telefonnumret är 099-209 07.
2) Skicka den här uppmaningen vidare till tre personer som du är övertygad om i sin tur kommer att utföra både 1) och 2).

En och annan tycker att det är fel att kampanja för sin kandidat, men de allra flesta vet att Jerringpriset handlar om engagemang. Och att Radiosporten som delar ut priset tycker att det är både naturligt och välkommet att förbund och folk engagerar sig. Strax före jul konstaterade Radiosportens chef Markus Boger följande: "Många, både förbund och organisationer, marknadsför sina kandidater. Det tycker vi är fullt naturligt ... Att man försöker mobilisera och få supportrar engagerade, det tycker vi är bra." (Tycker du ändå att detta känns fel? I så fall kan du bara ignorera det här).

Du kan rösta via Radiosportens hemsida och Duo-appen Dessutom kan du telefonrösta (099-209 07) varje dag (3,60 kr/samtal). Klockan 15.00 den 24 januari stänger röstningen.

Sedan sker den allra sista röstningsomgången under själva Idrottsgalan, 20.00-22.30 den 27 januari. Då hoppas jag att du och dina vänner röstar ännu en gång!

Skribent: Lennart Smedenmark
Epost: Adressen Gömd
Partners
 Våra partners
Länkar
Ut i det fria
full koll

Postadress:
Blekinge Orienteringsförbund
Skärvgölsvägen 2
372 92 Kallinge

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Annons