Ser detta konstigt ut i din e-postklient? Klicka här.
Till Hemsidan | Avprenumerera

Hej,

vårsässongen är i full gång och till helgen är det tävlingspremiär i Göteborg, även om arenan ligger några hundra meter in i Halland. Det är den traditionella Vårduetten, ett samarrangemang mellan IFK Göteborg och IF Rigor som inleder, med tävlingar både på lördag (medel) och söndag (lång). Det är ganska många anmälda båda dagarna, drygt 600 och om det fina vädret står sig borde det kunna bli över 800. Om du inte har anmält dig går det fortfarande bra att efteranmäla sig eller förstås välja en öppen bana.

Helgen därpå arrangeras Natt-DM på fredagskvällen av OK Landehof och Sjövalla FK har en medeldistans på söndagen. Missa inte heller dessa tillfällen. På Sjövallas tävling inleds även årets Ungdomsserie.

Förutom tävlandet är det mycket på gång på ungdomssidan. I morgon onsdag är det gemensam orienteringsträning i Tuve. Träningen vänder sig till alla orienterare mellan 13 och 16 år, men föräldrar och ledare är självklart också välkomna. På lördag 21 mars ordnar Göteborgs 99:or en ungdomsupptakt för samma ungdomar i Landehofstugan. Det är också dags att börja fundera på GOF:s sommarläger för 10-12 åringar, där nu inbjudan finns ute. Årets läger arrangeras i två delar 12-17 juni i Rydboholms SK:s fina klubbstuga utanför Viskafors. Det behövs ledare till lägret, anmäl ditt intresse senast 25 april.

För övrigt rullar GBG Teknikträning vidare med träningar i princip varje vecka. Dessa träningar är öppna för alla. De är ofta ganska utmanande, men alla som vill utvekla sin orienteringsteknik, oavsett ambitionsnivå är lika välkomna. Nu på torsdag är det dags för en bana med långdistanskaraktär i Rannebergen.

Hoppas att alla är sugna på komma ut i de vårpigga skogarna, vi kanske ses.

 

Bertil Åkesson

Göteborgs Orienteringsförbund

Inbjudan Ungdomsträning 18/3

Tolereds AIK och ungdomsgruppen i Göteborg bjuder in till ungdomsträning i Tuve 18 mars.Läs mer

Ungdomsserien startar snart

Snart drar Ungdomsserien 2015 igång, närmare bestämt på Sjövallas tävling 29 mars.Läs mer

Lägerledare sökes

Lägerledare till årets sommarläger för ungdomar sökes. Lägren går 12-17 juni.Läs mer

GBG Teknikträning 19 mars

Det blir en bana med långdistanskaraktär i den ganska tuffa terrängen runt Rannebergen den här veckan. Läs mer
Göteborgs Orienteringsförbund | Orienteringens Hus, Skatås 41655 Göteborg | 031256020 |