In English
Hoppa till sidans innehåll

Samåk till GBG Teknikträning


Göteborgs OF har köpt en minibuss, för resor till GOF-aktiviteter, bla. GOF Nattcup och GBG teknikträning. (De veckor det inte är någon Nattcup.)

Avsikten är att förenkla för de som inte har tillgång till egen bil för att komma ut på teknikträningar. Målgruppen är juniorer och löpare som ingår i Elitmiljön/RIU. Bussen har åtta platser, som det går att anmäla intresse för. Priset för att åka med är satt till 20 kr, som faktureras klubben vid årets slut.

För tillfället vet vi inte hur stort intresset kommer att vara för att åka med, så det är fritt fram för de som är i målgruppen att anmäla sig och de åtta först anmälda får åka med. Om det visar sig att det blir populärt att åka med kommer det att införas vissa prioriteringar. (Göteborgs OF arbetar nu under vintern tillsammans med SOFT för att definera en grupp till Elimiljön/RIU) Vid färre än 4st anmälda kan körningen ställas in. Meddelas isåfall via email senast torsdag morgon.

På Nattcuperna beställer du tjänst i Eventor "resa med minibuss" vid anmälan till respektiev Nattcup och på GBG Teknikträning finns en ny "klass" Karta på plats + GOFresa. På GBG Teknikträning innebär anmälan att man förutom resan får en utskriven karta på plats.

Avresetiden för bussen är på torsdagar klockan 17.30 från Tempo Skatås vid Olbersgatan. Spårvagn 5 stannar precis bredvid, hpl Welandergatan.

 

Uppdaterad: 01 MAR 2018 10:21
Skribent: Bertil Åkesson
Epost: This is a mailto link

 

Hittaorientering

Eventor-loggaGrenar

skidorientering

mountainbikeorientering

precisionsorientering

Motionsaktiviteter

Hittaut.nu

Naturpasset

Motiosorientering logga

Elitmiljö

Elitmiljö Göteborg

Projekt

Utvecklingsmiljö GBG

Postadress:
Göteborgs Orienteringsförbund
Orienteringens Hus, Skatås
416 55 Göteborg

Kontakt:
Tel: 031256020
E-post: This is a mailto link