In English
Hoppa till sidans innehåll

MOF:s nattcup

2018-01-09 23:42
Sista deltävlingen avgörs onsdag 21 mars och det är tätt i de båda mellanklasserna. I damernas står det mellan Irmelie Enström och Kadri Kalvo och herrklassen ser ut att gå till Jan Olofsson eller Stefan Wassbrink. Spänning utlovas!
  • Uppdaterad: 2018-03-18 21:39

Deltävling nio ordnades av Uvarna. Kadri Kalvo återtog ledningen i Mellan damer men det är jämt i toppen. Thomas Rex seglade in och vann Långa herrar men i totalen blir det svårt att rå på Anders Axling.

Sista deltävlingen går vid SOK-stugen onsdag den 21 mars och då blir det dusch, fika och prisutdelning efteråt.

Klicka här för att komma till nattcupssidan med mer information och aktuell ställning.

 

Den åttonde deltävlingen avgjordes i Kvissleby. I Mellan damer vann Hanna Kjellin medan totalledaren Irmelie Enström slutade trea. Trots det ryckte hon i totalen och leder nu med 33 poäng med två lopp kvar.

Hannes Lindahl tog sin andra raka seger i Långa klassen och knaprade in ytterligare på totalledaren Anders Axling. Det skiljer 15 poäng inför avslutningen.

Samma läge i Mellan herrar där Stefan Wassbrink tog andra raka segern och nu är 15 poäng bakom Jan Olofsson som leder totalt.

I Kort vuxna vann dominanten Winn Björklund och Kort ungdom vanns av Mattias Larsson som närmar sig totalledaren Arvid Carlsson.

Nästa deltävling arrangeras av VK Uvarna den 7 mars.

Skribent: Olov Vikström
Epost: Adressen Gömd
Huvudsponsor
TeamSportia_2radig_CMYK
Partners
Annonser
Ut i det fria

Postadress:
Medelpads Orienteringsförbund
Nordichallen, Box 890
851 24 Sundsvall

Kontakt:
Tel: 070-2482115
Fax: 060-56 63 70
E-post: This is a mailto link

Se all info