In English
Hoppa till sidans innehåll

Uttagningsprinciper - Juniorer


Riktlinjer för deltagande i SOFT juniorläger för 17-19 åringar

Bakgrund
Juniorlägret arrangeras av SOFT och är avsett för elitjuniorer från distrikten i Sverige som kvalificerad träning under en vecka med hjälp av landets bästa orienterare. Varje distrikt är garanterad två platser. Kostnaden för lägret är ca 6000 kr/person och i detta ingår allt.

Riktlinjer för deltagande
Intresserad junior skall genom sin klubb anmäla intresse till SmOF Ungdom/Juniorkommitté som därefter gör uttagning. Junioren skall satsa långsiktigt och målmedvetet på orientering genom allsidig träning under vintersäsongen med uppföljning. Det skall vara en junior som tillhör de bättre i distriktet eller en som bedöms vara ”på gång”. 

Uttagning till Natt-SM
Anmälan till tävlingen görs på sedvanligt sätt till arrangör. Om löpare särskilt vill åberopa resultat eller annan omständighet skall detta göras till SmOF:s Ungdom/Juniorkommitté senast det datum som årligen fastställs i kommitténs verksamhetsplan..

Uttagning i respektive klass görs av Smålands OF bland de löpare som är anmälda till tävlingen. Observera betydelsen av att deltaga i nattävlingar under

Uppdaterad: 06 NOV 2013 19:48 Skribent: Magnus Svensson
Epost: This is a mailto link

     SPONSORER

 

     Länkar

SmOF Facebook 2

 svenskOrientering_Smaland5

 


Allemansrätten LOGA

 

Postadress:
Smålands Orienteringsförbund
Box 485
551 16 Jönköping

Besöksadress:
S:t Göransvägen 31
554 54 Jönköping

Kontakt:
Tel: 036345486
E-post: This is a mailto link

Se all info