In English
Hoppa till sidans innehåll

D12 och H12 får flitpris vid Stafett-DM

2018-09-22 15:31
Årets Ungdomspriser är avklarat. Alla D12 och H12 som deltagit vid minst fem deltävlingar kommer få ett flitpris som delas ut klubbvis i samband med DM-stafetten på söndagen.
  • Uppdaterad: 2018-09-22 15:31

I och med att Natt-DM avgjordes på fredagskvällen har säsongens sista UP-tävling genomförts. Ett svalkande regn gjorde natten lite spännande men inte desto mindre rolig. Det blev lite omkastnnigar, men i huvudsak blev resultatet som vi trodde. D16 fick en delad vinst då Amanda Granqvist kom upp på samma poäng som Sofia Ivers. Elisabeth Larsson maxade och gick förbi Fredrika Nordquist, knep alltså föstaplatsen. Marcus Stenebo vann alla deltävlingarna under säsongen, imponerande. Lukas Werner höll undan till vinst.

Årets resultat finns att beskåda om man klickar in sig under fliken Ungdom och UP.

De tio bästa i DH16 och DH14 kommer få sina priser i samband med en UP-avslutning senare i höst. DH12 får dock sina redan på nu söndag vid DM-stafetten. Hela 70 ungdomar kommer få pris och ungdomsledarna uppmanas att komma till StOF:s fina tält, som finns på arenan, för hämta priserna. Utlämning sker efter att prisutdelnnigen för Stafett-DM är genomförd.

Skribent: Lars Forsberg
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners

OL-specialistenStockholms bästa butik

 

MILA 2012Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

 
25mannaVärldens bästa klubb vinner

 

10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 08-627 40 50
E-post: This is a mailto link

Se all info

StOF äger