In English
Hoppa till sidans innehåll

DM-långdistans var Stockholms bästa arrangemang 2017

2017-11-20 07:45
Järfälla OK har bra drag för tillfället. Vi har tidigare uppmärksammat att klubben fått Silverkotte för bra ungdomarbete och att dom kom tvåa på Ungdomsserien. Vid StOF-konventet kom ytterligare en framgång, årets bästa arrangör.
  • Uppdaterad: 2017-11-20 07:52

Det var vid den traditionella omröstningen av "Årets arrangör" som JOK blev framröstad till årets bästa tävling. Rutinen är att StOF:s tävlingskommitté kollar i enkäten kopplat till tävlingen i Eventor, gör en egen bedömning och nominerar ett antal arrangemang som utmäkt sig under året. Utifrån de nominerade får sedan deltagarna vid StOF-konventet rösta fram segraren. Av de 26 inlämnade röstsedlarna hade elva DM-långdistans, alltså JOK som etta, åtta hade Sundbyberg/Waxholms OK augustitävling som bästa tävling, sex ville att Haninge SOK:s tävling på Muskö skulle prisas och en tyckte att Gustavsbergs tävling i september var bäst. 

Järfälla OK kan nu titulera sig årets arrangör och dessutom kommer klubben få ett arrangörsbidrag på 6000 kronor som kan investeras i den fortsatta utveckling av klubben. Vem vet, kanske kommer lite smulor spilla över till Väsby OK, dom bidrog ju med funktionärskraft under DM-helgen.

Grattis till Järfälla OK!

Skribent: Lars Forsberg
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners

OL-specialistenStockholms bästa butik

 

MILA 2012Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

 
25mannaVärldens bästa klubb vinner

 

10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 08-627 40 50
E-post: This is a mailto link

Se all info

StOF äger