In English
Hoppa till sidans innehåll

Finalarrangör för Mila Stockholm By Night klar!

2018-02-12 07:46
Fjärde etappen av Mila Stockholm By Night avgjordes i Gustavsberg onsdag den 7 februari. Segrar för Bergman, Bjessmo, Andersson och Lindh. Snättringe arrangerar finalen.
  • Uppdaterad: 2018-02-12 08:07

I härlig puder lystes mörkret upp av fina Milalampor precis nära den gamla kvarndammen i Gustavsberg. Som vanligt var det ett antal landslagsstjärnor på plats och även högt upp i resultatlistorna.

Damklassen vanns av Emma Bjessmo, Lidingö före Anna Dahlgren-Rosén, Järla och Susen Lösch, Ärla. I och med tredjeplatsen för Susen går hon ut i lednig vid finalen som genomförs i Huddinge av Snättringe SK. Ledningen blir en minut till Emma och en och en halv till Hanna Lagerberg, OK Södertörn.

Herrklassen vanns av Gustav Bergman, Ravinen. Det var hans andra start och andra seger. Simon Imark från Tullinge är säkerheten själv och sprang åter in som tvåa, före förra etappens segrare Niklas Aldén., OK Linné. Simon går ut i ledning vid finalen, men det är tätt, fem löpare på en minut.

Pöbelklassen vanns av Albin Andersson, Ravinen som även har täten vid finalen. Frågan är om han har nerver att hålla undan, försprånget är i vart fall 50 sekunder.

Pöbelinaklassen vanns av unga Matilda Lindh från Sundbyberg. Matilda leder även när hon startar i finalen, men bara sex sekunder före Vera Rolfsson, Skarpnäcks OL och arton sekunder före Amanda Granqvist, Ravinen, alla tre är ungdomar.

363 löpare har startat i någon av de 4 etapperna i år. Så frågan är nu hur många som kommer till finalen som genomförs i Huddinge med Snättringe SK som arrangör. Som vanligt måste man anmälda sig för att vara med, startlista presenteras dagarna före finalen.
  

Skribent: Lars Forsberg
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners

OL-specialistenStockholms bästa butik

 

MILA 2012Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

 
25mannaVärldens bästa klubb vinner

 

10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 08-627 40 50
E-post: This is a mailto link

Se all info

StOF äger