In English
Hoppa till sidans innehåll

Hjärnsläpp kan man få även i landslaget

08 AUG 2018 12:00
Medeldistansen vid VM i Lettland blev ingen succé för Sverige. En sjätteplats var det bästa resultatet för dagen och hjärnsläpp kan man få även i landslaget
  • Uppdaterad: 11 AUG 2018 07:54

Man ska vara fösiktig med att utrycka sig allt för kraftfullt, men inte var det så roligt att vara Svensk supporter eller VM-löpare på tisdagen. Tre av sex svenskar får godkännt, av dessa är två från Stockholm. Helena Bergman sprang in som sjua och gjorde ett bra lopp, men inte tillräckligt snabbt. Hon var dryga två minuter efter segrande Natalia Gemperle, men endast 25 sekunder från brons. Så här var det lite stolpe ut men klart godkänt. Karolin Ohlsson fick inte till det, två stora bommar, dryga fem minuter från seger och en 21:a plats. Nja, inte godkänt efter vad hon visat tidigare på VM och i år.
Gustav Bergman var som vanligt bäste svensk, men han har inte fått till det denna säsong. Vi är bortskämda och förväntar oss medaljer, men de gick inte tillräckligt rätt och snabbt denna gång heller. Det blev placering 10, en och en halv minut efter segraren, norske Eskil Kinneberg, i den täta herrklassen. OK, det blir godkänt, men vi vill ha mer!

/Lasse Forsberg

Skribent: Lars Forsberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274050
E-post: This is a mailto link

Se all info

Samarbetspartners

 

OL-specialisten
Stockholms bästa butik

MILA 2012
Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

25manna
Världens bästa klubb vinner


10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar