In English
Hoppa till sidans innehåll

Juniorpriserna avgjordes på Natt-DM

25 SEP 2018 14:14
Årets Juniorpriser är genomfört i samband med Natt-DM i Lida. De tre bästa i respektive juniorklass premierades av Skogskarlarna och StOF i samband med Stafett-DM.
  • Skapad: 25 SEP 2018 14:14

JP-säsongen startade redan i april med Väsby OK;s Grymnatta. Kylslaget var det då och kyligast band juniorerna var Oskar Edvardsson, Järfälla OK. Han fortsatte resterande tävlingar i samma takt, vinst eller i vart fall topplaceringar rakt igenom. Slutsumman av detta blev att han snuvade Viktor Imark Tullinge och Erik Herne på H20-konfekten, som låg i kuvertet som Skogskarlen Garry Pettersson delade ut.

D20 vanns av Rebecka Waldenfjord, OK Ravinen före Hanna Hänström, dito och Emma Hagrot, Täby OK.

D18 vanns av Tilde Backlund, OK Södertörn efter en bra spurt på Natt-DM. Hanna Lagerberg, OK Södertörn blev tvåa och Ebba Adebrant, Tumba-Mälarhöjden trea. Ebba hade för övrigt samma poäng som Hanna, men Hanna var bäst på DM-lång vilket avgjorde till hennes favör.

H18 vanns av Jesper Lidmar, Snättringe SK som haft en finfin höst.- Filip Möller, OK Södertörn blev tvåa och Mattias Kallhauge, Snättringe SK trea.

Nu går Juniorpriserna in i en period med grundträning inför nästa säsong. När vi nu snackar om grundträning, så rekommenderar Skogskarlarna att juniorerna deltar i Mila Stockhlm By Night i vinter. Ryktet säger nämligen att Valdemar von Schinkel kommer utlysa ett speciellt juniorpris för de bästa juniorerna i dam rep herrklasserna.

Slutställningen

Skribent: Lars Forsberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274050
E-post: This is a mailto link

Se all info

Samarbetspartners

 

OL-specialisten
Stockholms bästa butik

MILA 2012
Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

25manna
Världens bästa klubb vinner


10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar