In English
Hoppa till sidans innehåll

Klubbkonferenser på temat "från triangel till rektangel"

2017-08-29 14:19
Såväl små som stora föreningar lever med utmaningen att attrahera ungdomar att fortsätta att delta i våra verksamheter upp i vuxen ålder. Nu erbjuds två klubbkonferenser på temat.
  • Uppdaterad: 2017-08-29 14:22

Såväl små som stora föreningar lever med utmaningen att attrahera ungdomar att fortsätta att delta i våra verksamheter upp i vuxen ålder. Riksidrottsförbundets satsning "från triangel till rektangel"  illustrerar dessa utmaningar med orden "Så många som möjligt, så länge som möjligt i en så bra verksamhet som möjligt". Även inom Svensk Orientering har vi formulerat vår verksamhetsinriktning på detta tema.

Nu erbjuder Stockholms orienteringsförbund och Svenska Orienteringsförbundet i samarbete med Järfälla OK och Snättringe SK två klubbkonferenser på temat "från triangel till rektangel" och vad detta har för betydelse för vår verksamhet i distriktets föreningar. Boka redan nu datumen 22 oktober (norr) och 28 oktober (söder) för representanter från din förening. Detaljerad information kommer under andra halvan av september.

Under fliken Utbildning återfinns fler kurser för aktiva och ledare - tränare och arrangörer.

Skribent: Per Forsberg
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners

OL-specialistenStockholms bästa butik

 

MILA 2012Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

 
25mannaVärldens bästa klubb vinner

 

10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 08-627 40 50
E-post: This is a mailto link

Se all info

StOF äger