In English
Hoppa till sidans innehåll

Mästerskapsperiod! USM i Luleå och Världscup i Norge

2018-08-31 06:43
Fredag-söndag genomförs det Ungdoms-SM för Stockholms duktiga 15-16 åringar. Karolin Ohlsson och Gustav Bergman springer världscup i Norska Sarpsborg.
  • Uppdaterad: 2018-08-31 06:45

Ungdomsgänget stratade sin resa mot Luleå och USM på torsdagskvällen. Klimatvänlig tågtransport gäller för Stockholm och vi får tro att vi därmed bidrar till att hålla tillbaka lite på den globala uppvärmningen. På fredagen genomförs USM i sprint, på lördag långdistans och USM avslutas på söndag med distriktsstafetten. Vi har stora förhoppningar på fina resultat och roliga dagar i vårt nordligaste orienteringsdistrikt.
Föölj USM live här.

Stockolms bästa seniorlöpare är nu på världscup och förberedelseläger hos nästa års VM-värd, Sarpsborg/Halden i vårt västra broderland. Karolin Ohlsson och Gustav Bergman avsätter alltså några värdefulla dagar tillsammans med ca 250 andra världslöpare för att tampas bland skrenter och hjortflugor. Gissningsvis har de konserverat sin fina VM-form, i vart fall var Gustav tuff på Stockholms Lång-DM. Karolin gästpelade på SM i Friidrott med den äran när vi andra slet hårt i Sorundas DM-terräng.
Följa Världscupen som startar med långdistans på fredagen kan man göra via Internationella Orienteringsförbundets hemsida

Skribent: Lars Forsberg
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners

OL-specialistenStockholms bästa butik

 

MILA 2012Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

 
25mannaVärldens bästa klubb vinner

 

10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 08-627 40 50
E-post: This is a mailto link

Se all info

StOF äger