In English
Hoppa till sidans innehåll

OK Linné klarade fulgafflingen bäst

11 JAN 2018 07:18
När tredje etappen av Mila Stockholm By Night avgjordes på onsdagen var det OK Linne som var vassast.
  • Uppdaterad: 11 JAN 2018 08:54

Attunda OK arrangerade etappen från Ängsjö Friluftsgård. Det unga gardet med Danliel Roos och Karl Enges i spetsen bjöd på avancerade fulgafflingar vilket stökade till det för en del vana bynightlöpare. Om man trodde att det bara var att haka på, då blev man rejält luggad, för det bjöds på riktigt luriga lösningar.

Att rutin var en framgångsfaktor visades bland annat i damklassen, där Annika Billstam förgyllde kvällen med sin närvaro. Det var troligen närmare fem år sedan hon senast använde Mila SBN som aktivitet i sin elitsatsning. Efter flytten till OK Linné och Uppsala har det varit glesare med besök från henne, men denna kväll var hon med och visade Stockholms nattelit att kontinuerlig träning och rutin kan räcka långt. Susen Lösch, Ärla tog ytterligare en andraplats medan Helena Karlsson, Lidingö blev trea. Tittar man i winsplits så kan man konstatera att det var en del bomtid.

I herrklassen var det också OK Linné som drog längsta strået. Niklas Aldén vann före Lidingös Jere Pajunen. Svenske nattmästaren 2017, Jens Rönnols från Järla sprang i mål som trea. Här var det mindre med bomtider, i varje fall bland topplöparna.