In English
Hoppa till sidans innehåll

Sista DM-helgen och fajten om Mästarjackan

2018-09-21 09:11
Natt-DM ikväll och DM-stafett på söndag. Tumba och Tullinge välkomnar oss till Lida Friluftsgård i helgen. Det kommer delas ut DM-plaketter, Juniorpris och tävlas om Mästarjackor och Ungdomspriser. Nu gäller det att knyta ihop säcken.
  • Uppdaterad: 2018-09-21 09:11

Efter denna varma sommar kan behovet av en varm och välsittande jacka kännas avlägset. Men betänk att det vänter höststormar och vinter bakom hörnen, så en jacka kanske inte sitter så fel ändå.

Natt-DM är sista deltävlingen i seniorlöparnas traditionsrika tävling om Mästarjackan. Det är många av Stockholms dåtida och nutida landslagsaktiva som varit med och fajtats om priset, men aldrig lyckats vinna, så här är det prestigefullt.
Det är Stockholms Skogskarlar som i samverkan med Stockholms Orienteringsförbund fixar till så att det finns möjlighet att delta ut priset till bästa dam och herre på täppan.

Mästarjackan vinner den som har bästa sammanlagda tid på DM-långdistans och DM-natt. För tillfället har Helena Karlsson täten med dryga tre minuter före Rebecka Heinrup i damklassen och Gustav Bergman leder med sex före Ruslan Glebov och tio före Simon Hector i herrklassen. Inget är klart, men visst ser det bra ut för Helena och Gustav när starten går i härliga Lidaterrängen ikväll.

Skribent: Lars Forsberg
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners

OL-specialistenStockholms bästa butik

 

MILA 2012Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

 
25mannaVärldens bästa klubb vinner

 

10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 08-627 40 50
E-post: This is a mailto link

Se all info

StOF äger