In English
Hoppa till sidans innehåll

SISU:s grundkurser görs om

20 DEC 2018 14:35
SISU erbjuder breda icke grenspecifika tränarutbildningar som ger en god grund för ledar- och tränarskap inom orienteringen. Grundutbildningen är just nu på väg att göras om.
  • Uppdaterad: 20 DEC 2018 14:35

SISU:s grundutbildningar ger en stabil grund för utbildning av tränare och ledare inom orienteringen. SISU:s kurser är allmängiltiga - alltså inte grenspecifika. Grenspecifik ledar- och tränarutbildningar administreras av grundutbildningar hos Svenska Orienteringsförbundet (barn- och ungdomstränarutbildningar som vanligtvis genomförs i slutet av november) och Stockholms Orientieringsförbund i form av olika fördjupningskurser ledar- och tränarskap.

SISU grundtränarutbildning gick tidigare under namnet "Plattformen". Denna är nu ersatt med Grundutbildning för tränare (GFT) och genomförs under en kväll i Solna, genom självstudier och en avslutande helhelg vid Bosön. Fortsättningskurserna hos SISU, Grundtränarutbildningarna (GTU) finns fortfarande kvar som påbyggnad på Plattformen men kommer under 2019 fasas ut till förmån för nya påbyggnadskurser från GFT.

Under Utbildningsfliken här på hemsidan kan du läsa mer om GFT samt se hela utbildningskalendariet där man också kan anmäla sig till kurserna.

StOFs utbildningstrappa. Klickbar bild.

Skribent: Per Forsberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274050
E-post: This is a mailto link

Se all info

Samarbetspartners

 

OL-specialisten
Stockholms bästa butik

MILA 2012
Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

25manna
Världens bästa klubb vinner


10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar