In English
Hoppa till sidans innehåll

Snättringe håller ställningarna

2018-05-04 11:50
Det finns inget dåligt väder, bara rolig orientering. Snättringe SK startade bäst när Ungdomsserien drog igång på torsdagskvällen.
  • Uppdaterad: 2018-05-04 11:50

Årets första U-serie arrangerades på sju platser i distriktet på torsdagskvällen. Mälarö SOK debuterade som arrangör efter att ha haft en paus på mer än 15 år. Kul och de hade dessutom många ungdomar med på sin kretstävling.
Vädret denna kväll var inte så mycket att skryta över. Smågriskigt där vantar, mössa passade bra för funktionärer och publik. För de som tävlade var det å andra sinda syrerikt och härligt. Det var en del hål i resultatlistorna, troligen på grund av regnet, men det tar vi igen vid nästa deltävling den 15 maj.

Hur gick det då?
Jo, Snättringe SK är titelförsvarare och de sparade inte på krutet denna kväll. De fick ihop mest poäng av alla och närmare bestämt 95 fler än OK Ravinen.  Trea ligger Järfälla OK, men Tullinge skuggar tätt. Noterbart är att nian Lidingö, är 400 poäng närmare täten i år än vad de var förra året med samma poäng och placering. Innebär att topp tre inte har lyckats dra ihop lika mycket poäng denna första deltävling. Är det bara vädret?

Resultaten efter första deltävlingen

Skribent: Lars Forsberg
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartners

OL-specialistenStockholms bästa butik

 

MILA 2012Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

 
25mannaVärldens bästa klubb vinner

 

10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 08-627 40 50
E-post: This is a mailto link

Se all info

StOF äger