In English
Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsseriens höstomgång startade på onsdagskvällen

30 AUG 2018 08:08
Onsdagkväll i slutet av augusti, innebär bland annat Regionfinal i Ungdomsserien. Eftersom det varit en ökande trend gällande antal deltagare de sista åren, delades klubbarna upp i tre olika regioner denna gång.
  • Uppdaterad: 05 SEP 2018 10:20

Norrklubbarna tävlade på Kärsön, sydostklubbarna i Hökarängsskogen och sydvästklubbarna i trakterna av Torvalla i Haninge.
Antalet anmälda på de tre arrangemangen var ungefär som förra året., kanske några färre, ändå närmare 1000 ungdomar . Järfälla OK som toppar U-serien hade flest, Tullinge därefter. Intressant är att Väsby OK verkar på uppgång. I anmälningslistan var de till och med fler än Attunda OK.

Hur gick det då?
När vi sammanställer resultaten från de olika kretsarna, kan vi konstatera att Järfälla fortsätter att tugga på. De hade åter mest poäng och drygar därmed ut försprånget till Tullinge SK som var tvåa för kvällen. Trea ligger Snättringe SK, fyra Ravinen med OK Södertörn och Tumba-Mälarhöjden hack i häl. Känslan är nu ändå att de tre i ledningen har skaffat sig ett bra läge att bli topp tre även efter finalen och JOK ligger i vinnarspåret.
Aktuell ställning efter regiontävlingarna (uppdaterad 4/9)

Skribent: Lars Forsberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274050
E-post: This is a mailto link

Se all info

Samarbetspartners

 

OL-specialisten
Stockholms bästa butik

MILA 2012
Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

25manna
Världens bästa klubb vinner


10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar