In English
Hoppa till sidans innehåll

Vinterhalvåret innebär utbildningstider!

01 OKT 2018 15:52
Nu lanseras vinterns satsning på kurser i orinterings-fys riktat till tränare i förening. Anmäl dig i tid för att försäkra dig om en plats på dessa högkvalitativa kurstillfällen!
  • Uppdaterad: 01 OKT 2018 15:52

Nu kan du anmäla dig till Stockholms OFs och SISU Stockholms paket med fristående kurser  i OL-fys för tränare. Fokus ligger på hur man bör förhålla sig till fysisk träning för att hålla kroppen stark och hel och undvika skador. Detta är att betrakta som påbyggnad på SOFTs Barn-, Ungdoms- och Junior/seniortränarutbildningar men vi kräver för den skull inga förkunskaper för deltagande. De fristående delarna kan passa för tränare på alla nivåer från barn till seniorer.

I övrigt vill vi slå ett slag för att Stockholms OF tillsammans med SISU Stockholm och Svenska Orienteringsförbundet (SOFT) dukat upp ett digert smörgåsbord som går att besöka här.


eller...

  • Ungoteket Klubb Stockholm är en satsning på unga ledare, 14-25 år som vill lära sig hur orientering produceras och inte bara hur den konsumeras. Det finns fortfarande möjlighet att anmäla din klubb till Ungoteket som drar igång 1-2 december med en helhelg på Lillsveds Folkhögskola på Värmdö. Mer info och anmälningslänk finns här.

Håll utkik efter mer utbildningsmöjligheter på Stockholms OFs utbildnings-webb!

Skribent: Per Forsberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274050
E-post: This is a mailto link

Se all info

Samarbetspartners

 

OL-specialisten
Stockholms bästa butik

MILA 2012
Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

25manna
Världens bästa klubb vinner


10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar