In English
Hoppa till sidans innehåll

Vi söker ledare till utvecklingsläger


Stockholms Orienteringsförbund söker ledare till ungdomsläger

Stockholms Orienteringsförbund arrangerar på uppdrag av orienteringsklubbarna i Stockholm ett flertal läger och resor varje år. Till dessa aktiviteter behövs det duktiga och glada ledare som ska hjälpa ungdomarna att känna sig trygga, se till att det blir roliga aktiviteter och utveckla sin orientering. Många äldre stockholmsorienterare har själva som ungdomar varit med på något av StOF:s läger och de vittnar om hur roliga och viktiga lägren varit.

För sommaren 2019 är följande läger planerade

  • Utvecklingsläger gul på Domarudden 18-20 juni (ledare från kvällen den 17:e)
  • Utvecklingsläger orange och gul på Domarudden 5-9 augusti (ledare från kvällen den 4:e)
  • Utvecklingsläger violett i samband med VM i Norge den 13-17 augusti

Till lägren på Domarudden söker Stockholms OF intresserade juniorer och seniorer som vill vara ledare. Du ska helst vara minst 18 år eller gått ut tvåan på gymnasiet. Vi söker i första hand personer som provat på att vara ledare i sin klubb eller är intresserade av att lära ut orientering och som tycker det är roligt att ta ansvar för och lära känna barn i åldern 11-14. Att ha genomgått något av Svenska Orienteringsförbundets, SISUs eller annan ledarutbildning är meriterande. Som ledare på StOFs läger har man alla kostnader betalda samt erhåller ledarersättning.

Till det violetta utvecklingslägret söker vi dels personer med goda orienteringskunskaper med förmåga och intresse av att följa upp och analysera hur 15- och 16-åringar orienterar samt inspirera dem att utvecklas. Denna kategori ledare har alla kostnader betalda samt erhåller ledarersättning. Dels söker vi äldre klubbledare eller föräldrar från deltagande klubbar som kan stötta gruppen och enskilda med sin närvaro. Det är ett plus om man även kan vara ett stöd och följa upp i skogen under träningspass. Denna kategori ledare får alla kostnader betalda.

Mer om utbildning finns under fliken Utbildning på StOFs hemsida.

Inkom gärna med din ansökan om att få vara ledare 2019. Ansökan ska innehålla namn, adress, mobilnummer. E-postadress och upplysningar om tidigare ledarerfarenheter. Ange också till vilket läger du söker eller, om du söker till alla, vad du önska vara med på i första, andra och tredje hand. Vi vill ha din ansökan senast den 5 mars 2019 till This is a mailto link

Uppdaterad: 22 JAN 2019 12:24 Skribent: Per Forsberg
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 086274050
E-post: This is a mailto link

Se all info

Samarbetspartners

 

OL-specialisten
Stockholms bästa butik

MILA 2012
Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

25manna
Världens bästa klubb vinner


10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar