In English
Hoppa till sidans innehåll

Utbildning av Stockholms ledare, tränare och arrangörer


Utbildningsfliken är en samlingsplats för information om all utbildning som rör orienteringen i stockholmsdistriktet. Tipsa oss gärna om kurser som kan vara relevanta och som anordnas av enskilda klubbar eller andra anordnare och som bör finnas med i kalendariet.

Till Utbildningskalendariet för Stockholms OF

StOFs Utbildningstrappa och Utbildningsplan

Föreningsledare och -tränare inom distriktet bär upp all verksamhet och kvaliteten på föreningsverksamheten är därför av avgörande betydelse. Utbildningstrappan hjälper föreningarna att prioritera och bygga sin kvalitet från grunden. (klickbar bild)Utbildningstrappan

StOF Utbildningsplan är ett levande dokument som beskriver mer ingående de utbildningar vi erbjuder, både allmänna idrottsledarutbildningar från SISU och grenspecifika från StOF och SOFT. Använd utbildningsplanen när klubben planerar för kvalitetshöjningar och Idrottslyft. Kontakta Utvecklingsansvarig på StOF Per Forsberg och/eller orienteringens kontakt på SISU Stockholm, Marie Hedlund för stöd i er process.


Svensk idrottsmedicinsk förening och Svensk idrottspsykologisk förening

Vi vill också tipsa om ett par föreningar som du kan vara medlem för att få del av kunskap och nätverk inom intressanta områden: Svensk idrottsmedicinsk förening, du hittar mer info här, och Svensk idrottspsykologisk förening, du hittar mer info här.


 

Uppdaterad: 09 FEB 2018 13:48 Skribent: Per Forsberg
Epost: This is a mailto link

Samarbetspartners

OL-specialistenStockholms bästa butik

 

MILA 2012Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

 
25mannaVärldens bästa klubb vinner

 

10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 08-627 40 50
E-post: This is a mailto link

Se all info

StOF äger