In English
Hoppa till sidans innehåll

Elitmiljö Stockholm


Elitmiljö Stockholm-Södertälje med Sport Campus Sweden – Träning för alla elitorienterare oavsett sysselsättning

Den här sidan kommer att fungera som portal för stockholmsklubbarnas delade träningsverksamhet och den kommer sakta men säkert byggas ut. Målet är att det som erbjuds inom Elitmiljön ska vara den viktigaste externa resurser för den individuella utvecklingen inom regionen. Du som tränar ambitiöst och målmedvetet ska kunna använda denna sida i din planering och för att kunna genomföra din planering. 

Elitmiljön innebär en bred satsning som syftar till att skapa förutsättningar för fler att kunna utvecklas optimalt som orienterare, orienteringsledare och i sina civila karriärer. Vi vill säkerställa att möjligheterna finns för enskilda löpare - oavsett klubbtillhörighet - att kunna utvecklas optimalt inom Stockholm-Södertäljeregionen. Det ska alltså inte finnas några yttre förutsättningar som begränsar dessa möjligheter utan tvärt om vill vi kunna locka de ambitiösa att stanna kvar i hemmiljön och även locka studenter utifrån att välja Stockholm-Södertälje som studieort.

Läs mer på 

http://www.svenskorientering.se/Distrikt/stockholmsorienteringsforbund/elitmiljostockholmsodertalje/ 

http://www.svenskorientering.se/Utbildning/elitorienterings-miljoer/

De många klubbarna med olika träningskvällar är en av fördelarna med Stockholm. Andra fördelar är möjligheterna till studier och arbetstillfällen, förutom den fina och tekniskt krävande terrängen.

Vi strävar mot att klubbarnas träningar ska vara öppna för alla, utan krav på klubbyte och att de ska hålla god kvalitet. Därför kommer utbildning att vara prioriterat inom Elitmiljö Stockholm-Södertälje. Gemensamma träningar som exempelvis Mila Stockholm By Night tjänar som sparring för alla var fjärde onsdag under vintern.

Uppdaterad: 2017-06-14 11:05
Skribent: Per Forsberg
Till svenskorientering.se

Samarbetspartners

OL-specialistenStockholms bästa butik

 

MILA 2012Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

 
25mannaVärldens bästa klubb vinner

 

10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar

Postadress:
Stockholms Orienteringsförbund
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: 08-627 40 50
E-post: This is a mailto link

StOF äger