In English
Hoppa till sidans innehåll

Öppna träningar


Elitmiljö Stockholm samordnar och informerar om de många kvalitativa klubbträningar som arrangeras både norr och söder om stan under året. Ambitionen är att alltid upprätthålla en långsiktig planering av vad som erbjuds inom EMSS och dels mer information kring de övningar och träningspass som delas inom elitmiljön.

Elitmiljöns Facebookgrupp kommer att fundera som puff med länk till de aktiviteter som läggs ut. 

Öppna teknik- och sparringträningar inom EMSS

Öppna vinterträningar inom EMSS

Vem får del av de delade resurserna?

Alla juniorer och seniorer som tävlar för en klubb i Stockholm och Södertälje är välkomna att delta i alla delade aktiviteter. Juniorer och seniorer som bor och tränar inom regionen men tävlar för en klubb utanför ska betala medlemsavgift i en klubb i Stockholm eller Södertälje, beroende på var man bor och oftast tränar. Detta stödmedlemskap garanterar ett medlemskap också i Elit- och utvecklingsmiljö Stockholm-Södertälje (EMSS).

Aktuellt
--------------------------------------------------------------------------

Vintern och våren 2018 

Elitmiljöportalen är nu under utarbetande. Där ska man kunna få ta del av de aktiviteter klubbarna och NIU-gymnasiet delar till alla. Informationen om träningsverksamheten måste vara koncis och tydlig och samtidigt smidig att lägga upp och uppdatera. Dels pågår samtal mellan StOF och klubbarna för att säkerställa tillgång till de bästa övningarna. Så småningom måste kvaliteten säkras såtillvida att det måste finnas en rimlig framförhållning i planeringen av träningsversamheten samt en garanti för att de övningar som erbjuds elitmiljön ska hålla rätt nivå. I planeringen kommer det föras en dialog med juniorledare, förbundskapten och landslagslöparna i Stockholm. Kvaliteten på övningarna måste säkras genom dialog med klubbarna och med hjälp klubbarnas kontakter för EMSS.

Välkommen tillbaka hit!

/Per Forsberg, ansvarig för Elit- och utvecklingsmiljö Stockholm-Södertälje

Uppdaterad: 13 APR 2018 11:48 Skribent: Per Forsberg
Epost: This is a mailto link

Kontaktinfo

Samarbetspartners

 

OL-specialisten
Stockholms bästa butik

MILA 2012
Tillverkar pannlampor som lyser upp stockholmshimlen

25manna
Världens bästa klubb vinner


10MILA är vårens kraftmätning för alla klubbar