In English
Hoppa till sidans innehåll

Barntränarutbildning

2017-02-15 19:55
UOF och SOFT har nu börjat planeringen inför en Barntränarutbildning i distriktet, klicka på läs mer för att läsa om det första steget inför denna utbildning.
  • Uppdaterad: 2017-02-15 20:01

Vi diskuterade vid Tinget i Rosersberg samt vid olika föreningsbesök och vid ordförandekonferensen framtida utbildningsmöjligheter och vad distriktet har för behov. Då nämndes bl.a. Barntränarutbildningen som SOFT anordnar. Vi har nu varit i kontakt med SOFT och diskuterat möjligheten att "ta hem" ett utbildningstillfälle till distriktet. Detta skulle kunna genomföras under sensommaren nu 2017. Vi skulle dock behöva veta hur stort behovet av detta är och hur många som är intresserade av att gå en sådan utbildning.

Därför vill vi nu uppmana alla föreningar att kolla hur många som skulle vilja gå en sådan utbildning här i distriktet. Ta upp vid ett styrelsemöte, med tränargänget eller sprid i klubben via e-post/sociala medier så vi kan fånga upp alla nuvarande och framtida tränare där ute. Vore riktigt roligt om vi kunde vara ett ordentligt gäng vid denna utbildning. UOF räknar med att kunna genomföra denna utbildning utan allt för stora kostnader för föreningarna.

Skicka ett mejl till oss med era intresserade (det kan gärna vara med kontaktuppgifter/mejl så kan jag kontakta dem direkt framöver) senast 19/3 så vi vet hur vi ska arbeta vidare med detta.

Information om utbildningen i allmännhet hittar ni på SOFTs hemsida under "Utbildningar".

info(a)upplandsof.se 

Skribent: Björn Johansson
Epost: Adressen Gömd
Partners
Annonser
Ut i det fria

Postadress:
Upplands Orienteringsförbund
C/o Sture Larsson, Krokvägen 4
740 11 Länna

Kontakt:
Tel: 0760 39 90 91
E-post: This is a mailto link

Se all info