In English
Hoppa till sidans innehåll

Tinget


Tinget genomfördes den 18 november vid Tre Rosor i Rosersberg. Tack till de drygt 40 personer som var där och deltog i olika diskussioner och fick ta del av intressant information. 

Sammanfattning av dagen

Inledning

Dagen inleddes av Sture som hälsade alla välkomna och gav en överblick av det gågna året för UOF och SOFT, en hel del intressant statestik.

Sture Larsson presentation

Därefter fick Valberedningen i UOF ordet och presenterade inledningsvis sina medlemmar. Valberedningar arbetar nu med ett förslag till val inför kommande årsmöte i mars. Som det ser ut nu så har två ledamöter i styrelsen aviserat att de inte ställer upp för omval, det är posten som InfoLedare samt positionen som MTBO/Skid-oLedare. En uppnaning gick ut till alla föreningar att se över om det finns lämpliga representanter i de egna leden.

O-ringen 2020

Jens tog sedan vid och gav oss en kort lägesrapport i arbetet inför O-ringen 2020. Flera avtal börjar nu ta form och även de kommande arenorna börjar ta form. Jens var mycket positiv till hur arbetet fortlöper i dagsläget.

SOFT

Tomas Stenström som till vardags arbetar vid SOFT var närvarande under dagen och gav en kortare föreläsning kring vad som är på gång inom Svensk orientering i dagsläget och hur man tänker inför framtiden. Tomas presenterade organisationen samt vilka projekt som är på gång just nu. Bl.a. så berättade han om en satsning som nu görs kring unga ledare som lät väldigt intressant, kika gärna in på http://www.ungoteket.se/ för info kring det arbetet.

Huvudelen av Tomas anförande handlade dock kring hur vi inom sporetn kan bli fler och kanske göra mer. Detta slutade även i olika gruppdiskussioner där fokus skulle ligga på vad man kan göra för att bli mer attraktiva såväl inom den egna föreningen som i distriktet i stort.

Tomas Stenströms presentation

Gruppdiskussioner

Efter en god lunch så delade gänget upp sig inom olika områden för att diskutera, utvärdera och planera för kommande säsong. Information från de olika gruppdiskussionerna finner du nedan så snart de kommer in.

MTBO/Skid-O: MTBO & Skid-o gruppen.docx
Teknik: Teknikgruppen.docx
Ungdom: Protokoll Ungdom Tinget 2017.doc

Inbjudan: Inbjudan Tinget 2017.pdf

Anmälan hittar du här: Anmälan Tinget

Uppdaterad: 03 DEC 2017 20:00 Skribent: Björn Johansson
Partners
 Våra partners
Länkar
 

Ut i det fria

Postadress:
Upplands Orienteringsförbund
C/o Peter Hambäck, Plommonvägen 178
741 31 Knivsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Annons