In English
Hoppa till sidans innehåll

Frebaco levererar maten

16 MAJ 2019 15:38
För alla deltagare på sommarens O-Camp väntar mat från Frebaco Kvarn i Lidköping. Västergötlands OF har tecknat avtal med Fazer Kvarn AB, där Frebaco Kvarn ingår, om leverans av gryner, ris, flingor och müsli till lägret.
  • Uppdaterad: 16 MAJ 2019 16:38

-Det är klart att det är glädjande att en leverantör som Frebaco Kvarn vill sponsra O-Camp med sina produkter, säger Magnus Sundmark, verksamhetsledare på Västergötlands Orienteringsförbund.

Frebaco Kvarn har sedan 1979 förädlat spannmålsprodukter från den bördiga Västgötaslätten och erbjuder produkter av högsta kvalitet på ett långsiktigt hållbart sätt. Gynnsamt för företaget är också närheten till råvaror och samlad kunskap om hur man bäst bevarar både det nyttiga och den goda smaken i dem.

En nyhet från Frebaco är frasig havreflingor. 
-De här läckert krispiga rostade fullkornsflingorna är gjorda av havre som vuxit på åkrarna i närheten av vår kvarn i Lidköping. Havre är vårt mest närings­rika spannmål och har många goda egenskaper. Förutom att det smakar­ gott innehåller havre mycket protein, fett av de rätta sorterna, antioxidanter och förstås en dos kostfiber – sådant som gör gott för kroppen, säger Martin Pardell, marknadschef på Fazer Kvarn AB.

 

Basen i alla Frebacos produkter är just närodlande spannmål. En naturlig och allsidig råvara som är en given grund i all näringsriktig kost.

- Den mat vi äter spelar roll för vårt välbefinnande. För oss är det en självklarhet att våra produkter alltid är naturliga och hälsosamma. Men det handlar minst lika mycket om att maten vi äter smakar gott och att vi får en stund att koppla av och njuta, säger Martin Pardell.

Martin vill även poängtera att den viktigaste ingrediensen på kvarnen är alla kompetenta medarbetare.

- Det är deras kunnande, erfarenhet och engagemang som gör oss till dem vi är. Tillsammans med våra lokala samarbetspartners ser de till att vi hela tiden utvecklas och att våra produkter håller högsta kvalitet.

Läs gärna mer om Frebaco på www.frebaco.se. Där hittar du även en hel del recept som inkluderar Frebacos produkter. 

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

 

TÄVLINGS-
ANNONSERING

DIREKTLÄNKAR

 

 Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner