In English
Hoppa till sidans innehåll

Magisk sprintdag i Skene

20 MAJ 2018 22:39
I sol och värme sprangs det DM Sprint och DM Sprintstafett i Skene söndagen den 20 maj. Två tävlingar, tre race och massvis med nya Västgötatoppen-poäng till många föreningar.
  • Skapad: 20 MAJ 2018 22:39

Det var verkligen en het dag då Skene SoIS bjöd på sprintpropaganda inne i Skene. En kul, varierande och mycket snabblöpt sprint med en hel del vägvalsbekymmer. Sprinttävlingen genomfördes på förmiddagen och fram på eftermiddagen bjöds på en mycket tight och rafflande sprintstafett, också den med DM-status.

I D21blev Hanna Lindström, OK Tranan, distriktsmästare i sprint närmast före Emma Kindbom, IF Hagen, och Ida Willén, Falköpings AIK OK, som blev tvåa och trea.

I H21 var Erik Classon, OK Orinto, starkast även om tvåan Filip Grahn, Hestra IF, endast var fyra sekunder efter. Trea blev Johan Törnroth, också han representerande Hestra IF.

Filip och Johan från Hestra fick emellertid snabb revanch då de stod som segrare i H21 i Sprintstafetten. Tvåa blev OK Skogshjortarna före OK Kullingshofs lag som blev trea.

I damernas sprintstafett vann OK Skogshjortarna med Therése Ivarsson och Karin Thern i laget. Tvåa blev Falköpings AIK OK följt av Hestra IF.

Västgötatoppen
Båda tävlingarna ingår i Västgötatoppen och med uppdaterad poängräkning är det OK Skogshjortarna som tagit ett rejält grepp om serien. De leder hela 164 poäng före Hestra som nu innehar andraplatsen. Trea ligger Ulricehamns OK som under våren visat att de vill vara med i kampen. Först på fjärde plats finner vi Trollhättans SOK OK som vann Team Sportia League i fjol.

Här finner du fullständig poängställning

På samma länk finns även vidare länkar för poängställningen i UNGDOM, den individuella serien för DH14 och DH16 samt ställningen för MÄSTARE sominnebär motsvarande för DH18, DH20 och DH21.

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

 

TÄVLINGS-
ANNONSERING

DIREKTLÄNKAR

 

 Eventor

 Vill du annonsera här?

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner