In English
Hoppa till sidans innehåll

Prisutdelning DM Sprintstafett

13 JUN 2019 14:29
Databastrassel för arrangören Gudhems IF vid vårens Sprintstafett DM omöjliggjorde prisutdelning på tävlingsdagen. Klassegrarna kommer istället tilldelas sina DM plaketter vid Medel DM den 31/8.
  • Skapad: 13 JUN 2019 14:29

Ja, det blir inte alltid som man tänkt sig och det fick Gudhems IF erfara när föreningen arrangerade både Sprint DM och Sprintstafett DM samma dag tidigare i maj. Databasproblem störde tävlingarna rejält, men för individuella Sprint DM gick det efter en del möda och stor insats från arrangörshåll att få fram resultat och förrätta en prisutdelning.

Men gällande Sprintstafetten blev det till slut ohållbart och deltagarna fick åka från arrangemanget utan slutliga resultat. Arrangörerna fortsatte dock ihärdigt att gå igenom alla tävlingens enheter och ”rätta” databasen, ett arbete som pågick under ett par dagar, och som ledde fram till en slutlig resultatlista.

Så klart trist för både arrangörer och deltagare när det strular men strongt levererat av Gudhem till slut.

I övrigt var det en udda sprint vid Uddagårdens motorstadion utanför Falköping. Spintområdet som valts för tävlingen bjöd på växlande utmaningar, något som flera uppfattade som problematiskt och således korsade mållinjen lite senare än avsett.

Prisutdelning för Sprintstafett DM kommer hållas på Medel DM den 31/8 som arrangeras av OK Klyftamo och Mariestads FK.

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

 

TÄVLINGS-
ANNONSERING

DIREKTLÄNKAR

 

 Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner