In English
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bertil Åkesson (Västergötlands Orienteringsförbund)

Behöver vi kartor?

29 MAJ 2018 14:38
Kartgruppen i Västergötland vill gärna få till ett nätverk som innehåller samtliga kartägande föreningar. Vem i er klubb kan ingå i det? Kartansvarig? Inkom med uppgift före 30 juni.
  • Skapad: 29 MAJ 2018 14:38

Nedan följer en kort text hur det är tänkt från kartgruppens sida.

Kartansvarig

Bakgrund.
De gånger det varit problem med någon karta har det oftast berott på att kartgruppen kommit in för sent i processen. Det har också varit så att det inte funnits någon hos arrangören som varit uttalat ansvarig för kartan utan det har hamnat hos t.ex. en tävlingsledare som haft mängder av andra uppgifter att lösa. Detta har ibland lett till en viss irritation över att kartgruppen inte snabbt kunnat tillmötesgå önskemål om sådant som t.ex. kartskalor eller användande av ej certifierade utskrivare.

Åtgärd.
För att förbättra kommunikationen mellan Västergötlands orienteringsarrangörer och distriktets kartgrupp vill vi att alla kartägande klubbar har en kartansvarig. Denne ska under hela kartprocessen vara kontakt mellan distriktet och klubben. På så sätt får kartgruppen möjlighet att stötta och påverka kartframställningen i ett tidigt skede. Vår förhoppning är att detta ska leda till ännu bättre kartor och en friktionsfri kommunikation mellan klubbarna och kartgruppen. 

Vem kan vara kartansvarig?
För att vara kartansvarig krävs inga specialkunskaper men man bör vara allmänt intresserad av kartframställning.

Kontaktuppgifter för klubbens kartansvarige sänds till distriktet, This is a mailto linkföre 30 juni Kontaktuppgifterna ska innehålla: Klubb, namn, adress, telefon och mail.

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

 

 

 Eventor

 Vill du annonsera här?

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner