In English
Hoppa till sidans innehåll

CTiME sponsrar Västgötatoppen

16 MAJ 2018 13:41
Du kanske har noterat de snygga nummerlapparna vid Västgötatoppen deltävlingarna? De kommer från CTiME i Töreboda som valt att sponsra orienteringen i Västergötland med det de är riktigt bra på.
  • Skapad: 16 MAJ 2018 13:41

CTiME är ett mindre företag som har tre huvudsakliga tjänster att erbjuda. Utöver nummerlappar är det en tidtagningstjänst och uthyrning av tidtagningsutrustning.

Calle Andersson som driver företaget är orienterare sedan tidiga tonåren och förutom att fixa nummerlappar till Västgötatoppen brukar det bli nummerlappar bland annat även till FIVE-O tävlingarna, Sommarlandssprinten och till Ungdomens10mila.

- Som en tidigare inbiten orienterare både som aktiv, ledare och arrangör så stödjer jag gärna fortsatt den unga generationen inom sporten, säger Calle Andersson.

Sedan är det klart att orientering inte är hela företagets kundkrets. Det rör sig om många andra idrotter tävlings- och motionsarrangemang inom t ex cykling, MTB, löpning och triathlon.

Det är framförallt inom de andra idrotterna som tidtagningsutrustningen och tjänsterna nyttjas och där kan CTiME erbjuda allt från anmälan till resultat, via genomförande såklart.

Läs gärna mer om CTiME och företagets tjänster på www.CTiME.se

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

 

TÄVLINGS-
ANNONSERING

DIREKTLÄNKAR

 

 Eventor

 Vill du annonsera här?

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner