In English
Hoppa till sidans innehåll

Dubbelseger för Trollhättan

2017-09-11 11:34
Team Sportia League 2017 är avgjort. Vid lördagens Sprint DM avgjordes Bästa och Mesta klubb och då avgick Trollhättans SOK med segern i båda klasserna.
  • Uppdaterad: 2017-09-11 11:34

Sprint DM gick av stalpeln i de centrala delarna av Tidaholm med, för många klasser, en ganska orienteringsteknisk inledning på ett industirområde där arrangörerna spärrat av vissa löpvägar för att öka på klurigheterna. Denna inledning avlöstes sedan av ett betydligt snabbare parti i parkmiljö och bland bostadshus för att sedan avslutas med en vägpassage och en sista del vid idrottsanläggningen där arenan var belägen. Speaker, Ola Gustafson från Aneby, höll bra fart i tävlingen via högtalarna och trots de återkommande regnskurarna var stämningen god och flera klubbar hade ett stort antal ungdomslöpare på plats.

Allra bäst gick det för Trollhättans SOK som vann den sista deltävlingen i både Mesta och Bästa klubb och kunde därmed hålla den dubbla tvåan Falköpings AIK OK på behörigt avstånd. IF hagen gjorde också en bra final och klättrade från femte till tredje plats i Bästa klubb. I Mesta klubb håll outsidern IK Ganvdik undan och bergade därmed den sista pallplatsen.

Prisutdelning för Mesta och Bästa klubb hölls i samband med lång DM på söndagen.

För komplett totalställning se Team Sportia League sidan.

Har du såikter om utformningen av Team Sportia League eller förslag på förändringar får du mer än gärna delge dina åsikter i årets TSL-enkät som finns här.

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

Klicka här och läs mer om Ungoteket! 

 Eventor

 Vill du annonsera här?

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725-447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner