In English
Hoppa till sidans innehåll

Häng med till Daladubbeln

2017-08-22 15:43
Västergötlands OF ordnar som vanligt en bussresa till den populära Daladubbeln utanför Falun. Anmälan till resan är nu öppnad.
  • Uppdaterad: 2017-08-22 16:07

Daladubbeln är en ungdomstävling som genomförs strax utanför Falun helgen 14-15 oktober. På lördagen är det en tvåmannastafett och på söndagen en patrulltävling med lite längre banor än vanligt. Det finns klasser från D- och H10 till D- och H17-20. Båda löparna i laget behöver inte komma från samma klubb och har man ingen att springa med kan man anmäla sig till en löparpool. Dessutom finns det öppna banor för vuxna som följer med på resan.

På söndagens patrulltävling handlar det inte bara om att springa snabbast i skogen, utan minst lika viktigt är att klä ut sig på ett så kreativt sätt som möjligt. Inspiration från tidigare års kreationer hittar du här.

Boendet ordnas på STFs vandrarhem i Falun. Vi har tillgång till  92 platser, lika många som förra året då det blev fullt. Vi har några platser till i bussen och kan likt förra året även förlägga några på arrangörernas boende på hårt underlag i skola om det behövs. Vill du försäkra dig om en plats på vandrarhemmet är det bäst att anmäla sig så snart som möjligt. Anmälan är öppen till söndag 24 september.

Anmälningsformulär och mer information hittar du här.

Anmälan till tävlingarna görs på Eventor, senast  29 september.

Skribent: Bertil Åkesson
Epost: This is a mailto link

Klicka här och läs mer om Ungoteket! 

 Eventor

 Vill du annonsera här?

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725-447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner