In English
Hoppa till sidans innehåll

Ladda för Ungdomens10Mila

16 MAJ 2018 13:04
Helgen 3-5 augusti är det äntligen dags igen! Då avgörs Ungdomens 10mila 2018 och det är en tävling som sätter ungdomarna i stort fokus.
  • Uppdaterad: 16 MAJ 2018 13:06

Tävlingsarenan kommer vara belägen strax öster om Götene vid Holmestad. Närmare bestämt vid Tisslarödjan och i den härliga orienteringsterrängen som där erbjuds. De tre stafettklasserna, DH12, D18 och DH18, avgörs fredag kväll och lördag morgon.

Tävlingshelgen innefattar även som vanligt två individuella nationella tävlingar. På lördag eftermiddag är det medeldistans och på söndag förmiddag långdistans. En fullmatad orienteringshelg, med högklassigt arrangemang och rolig, utmanande orientering väntar i den varma högsommaren.

Er förening
Hur gör ni i er förening gällande deltagandet på Ungdomens10mila?
Har ni inte möjlighet till egna stafettlag är rekommendationen att samverka med grannklubben. Arrangören ger även möjlighet att anmäla enskilda löpare till en löparbank, allt för att ge alla ungdomar möjlighet att delta på orienteringsfesten!
Håll utkik efter inbjudan och anmälningstider, vilka bör komma inom kort. Anmälning ska vanligen göras under sommaren varpå det är bra att få klart med föreningens medverkan nu i maj/juni.

Mer information om Ungdomens10mila finns på www.u10mila.se

Och de enskilda tävlingarna i Eventor
U10mila
Medeldistans
Långdistans

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

 

TÄVLINGS-
ANNONSERING

DIREKTLÄNKAR

 

 Eventor

 Vill du annonsera här?

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner