In English
Hoppa till sidans innehåll

Nydaningar på hemsidan

2017-11-02 11:36
Två områden, Utbildning och Aktiv-verksamheten, har fått ny plats, nytt utseende och delvis nytt innehåll vilket nu tagit plats här på hemsidan. Den mest uppenbara skillnaden är att allt om ungdom tagit plats under Aktiv.
  • Uppdaterad: 2017-11-02 11:48

Först och främst bör noteras att båda områdena fortfarande justeras en del men den här nyheten kommer på plats för att berätta vad som gjorts och vad som är på gång. Det handlar som sagt om Utbildning och området Aktiv-verksamhet.

Utbildning
När det gäller utbildning har Västergötlands OF, tillsammans med Göteborgs OF och BohuslänDals OF, öppnat en gemensam utbildningsportal. Denna ligger under VOFs sida men kan komma att administreras även från de andra förbunden då det gäller lokala utbidlningar. I huvudsak samlar portalen utbildningsmöjligheter i fyra delar, Utbildningshelgen i Vara, SOFTs nationella utbildningar, SISU utbildningar i Västra Götaland samt övriga lokala utbildningsinsatser. Läs mer och kika in på portalen här.
Det som närmast är på gång inom utbildningar är SOFTs nationella Barn- och Ungdomstränarutbildningar i mitten av januari och vår Utbildningshelg första helgen i februari. 

Aktiv
Aktiv är ett relativt nytt begrepp och samlar Västergötlands OFs aktiv-verksamhet för ungdomar, juniorer och seniorer. USM-truppens och VOJS aktivteter samlas här tillsammans med andra aktiviteter och intressefrågor för målgruppen. Dessutom är en mer sammanhållen verksamhet för 13-14 åringar under uppbyggnad och denna kommer också finnas under Aktiv. Dessa tre delar, VOJS, USM-trupp och 13-14, går även att nås direkt från VOFs första sidan via ikoner i högermenyn.
Även denna del av hemsidan har fått nytt utseende. Kika gärna in här också för att bekanta er med sidan.
Aktivverksamheten är under avslutande för 2017 och planering för 2018 påbörjas inom kort. Så snart information om aktiviteter är klart kommer detta presenteras via Aktivsidan på hemsidan. Alla nyheter från Aktiv presenteras emellertid även i nyhetsflödet på förbundets första sida också.

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

Klicka här och läs mer om Ungoteket! 

 Eventor

 Vill du annonsera här?

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725-447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner