In English
Hoppa till sidans innehåll

Skärmfullt Recycled steg 3

2018-01-15 08:05
Skärmfullt Recycled för de föreningar och ledare som vill ha stöd i att ta omtag/nytag kring ungdomsverksamheten och rekrytera och behålla. Det är inte försent att haka på. Kolla in vad Skärmfullt Recycled har att erbjuda er!
  • Uppdaterad: 2018-01-15 10:09

Det var 2011-2012 som orienteringsklubbarna i Västergötland senast gjorde en gemensam satsning kring rekrytera och behålla, då under namnet Checkpoint. Satsningen var framgångsrik och det material som användes då formades om och fick namnet Skärmfullt.
Nu lyfter Västergötlands OF materialet igen för att få fler föreningar att använda det, återanvända det (recycle), och skjuta mer/ny fart i ungdomsverksamheten.

En första uppmaning och ett första utskick samt ett andra utskick inledde Skärmfullt Recycled under slutet av förra året.

Har er förening missat vad som är på gång är det bara att haka på nu när det är dags för det tredje steget. Den här gången handlar det om att planera för ungdomsverksamheten i föreningen samt ev. om det ska göras någon rekryteringsinsats under våren.

För att läsa om vad Skärmfullt Recycled innebär hänvisas till huvudsidan för Skärmfullt.

Allt material för Skärmfullt finns nedladdningsbart här.

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

Klicka här och läs mer om Ungoteket! 

 Eventor

 Vill du annonsera här?

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725-447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner