In English
Hoppa till sidans innehåll

Bidra med Sportident för Colombia

16 MAR 2018 08:39
Har du eller din förening gamla SportIdent pinnar och/eller enheter som ligger obrukade? Se här! De kan komma till stor nytta!
  • Skapad: 16 MAR 2018 08:39

Per Emion, från OK Tiveden, kommer att vara i Colombia de 3 första veckorna i april 2018 och tillsammans med det Colombianska förbundet jobba med att introducera orientering samt öka intresset för den nya idrotten i landet. Ett projekt som är inicierat och koordinerat via IOF och dess ansvarige för idrottens utveckling i Sydamerika, José Fernando Gómez Rueda.

Per kommer i första hand att jobba praktiskt att med tillsammans med idrottslärare och lokala orienterare organisera orienteringar vid ett flertal tillfällen i tre olika städer i landet.

Colombia har ett litet, i stort sett nystartat nationellt förbund, som i princip helt saknar material.

Det finns ett antal kartor gjorda i parker. Parkerna är väldigt fina och lämpliga för orientering, och särskilt för nybörjare.

Målet är att genomföra dessa aktiviteter med hjälp av Sportident, för att på så sätt ytterligare stimulera intresset för sporten. Vi ser det även som en möjlighet att lättare kunna uppmärksammas i lokala och nationella medier i Colombia. Per kommer att ta med egna Sportidentenheter.

Då vi vet att många orienterare har uppgraderat sin Sportidentbricka, hoppas vi att det kan finnas ett antal i någon låda hemma som skulle kunna komma till bättre användning, erbjuder vi upp till 100 sek per bricka.

Vi tänker oss att det handlar om den röda lilla brickan som vi orienterare i Sverige köpte för 15 till 20 år sedan.

Om ni skulle vilja bidra med er gamla Sportidentbricka i detta projektet så gör på följande sätt:

1. Posta "pinnen" via vanlig post till Magnus Sundmark, på Västergötlands Orientering förbund. Adress: Magnus Sundmark, Västergötlands Orientering förbund, Box 418, 54128 Skövde
2. I brevet anger ni, fullständigt namn och klubb, summan som vi ska betala, samt ett Swish-nummer, eller annat kontonummer för betalning.
3. Dessa sportidentbrickor kommer att hämtas på förbundets kansli i Skövde den 27 mars.
4. Det är lite bråttom 😊

Stort tack för hjälpen!

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

 Eventor

 Vill du annonsera här?

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725-447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner