In English
Hoppa till sidans innehåll

Välbesökta arrangemangsträffar genomförda

01 MAR 2018 11:20
Över 60 deltagare medverkade på de två arrangemangsträffarna som Västergötlands OF arrangerat under den gångna veckan, i Ymergården, Borås måndagen den 26/2 och på Vara folkhögskola onsdagen den 28/2. Nedan följer kort referat och länk till innehåll.
  • Uppdaterad: 01 MAR 2018 11:29

De två arrangörsträffarna genomfördes på samma sätt med samma innehåll båda kvällarna. Kvällen inleddes med en tillbakablick över tävlingsåret 2017 och genomgång av svaren på deltagarenkäten i Eventor, vilket följdes av ett kort statistikblock där tävlingsengagemanget över tid kunde beskådas.
Tävlingskommitténs prioriterade områden för 2018 presenterades och behandlades därefter i rask följd och Bredd på tävling, Västgötatoppen, Karttryck/kvalité och priscermonier, tillägnades lite tid vardera.
Inledningen avslutades med ett viktigt inspel gällande ev. dispenser kring kartskalor som under vissa förutsättningar kan ges redan under 2018.

Efter inledning följde snabbt fika och där på uppdelning i två grupper. Banläggning och Karta behandlades av den ena gruppen medan Tävlingsledning och arena avhandlades i den andra. För den sistnämnda gruppen ägnads stor del åt tiden åt marknadsföring och tävlingsbevakning och där till hörande områden.

Kvällen avslutades sedan i gemensam storgrupp igen och de ämnen som då avhandlades var framför allt våra DM-tävlingar, framtidens tävlingsutbud och ett par av frågorna som rör arrangemang och kommer att behandlas på kommande årsmöte och förbundsmöte senare i mars.

Dokumentationen från kvällen finns samlad här!

Skribent: Magnus Sundmark
Epost: Adressen Gömd

Klicka här och läs mer om Ungoteket! 

 Eventor

 Vill du annonsera här?

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725-447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner