In English
Hoppa till sidans innehåll

Vinnaren av Killer

22 JUN 2016 21:11
Killer är en lek där man får en lapp med ett namn på. Den man får på sin lapp är ens offer, som man dödar offer med olika "vapen". När man dödat sitt offer, får man hens lapp och då även ett nytt offer. I år har killer äntligen fått en ensam vinnare!
  • Skapad: 22 JUN 2016 21:11

04:36 började killerjakten, och under den nattens timmar lyckades jag inte döda någon, men under tisdagens träning lyckades jag överlista flera utav mina offer. Det gick lite segt när jag dödade 3 i rad som inte hade med sig medaljen eller visste inte vart de hade dem, så jag kunde inte döda någon mer den dagen. Efter lunch kom det fram en kille till min tvillingsyster och använde ”sportidentkniven” och frågade henne om hon var Lisa Åkesson, och självklart var det fel så efter det så visste jag att jag var hans nästa offer.
Några tips till nästa års killerdeltagare är:
1. Ha kontakter inom flera olika klubbar.
2. Stalka dina offer på sociala medier.
3. Lista ut vem din mördare är.
4. Men det allra viktigaste ha en ENÄGGSTVILLING! Sammanlagt hann jag döda 13 offer. Det svåraste var att döda den sista, men med hjälp av mina kompisar lyckades vi överlista honom ungefär 19:10 då jag kastade en ren sockbomb på honom och kunde utnämnas till killers vinnare.
//Massmördaren

Skribent: Linn Eriksson
Epost: Adressen Gömd

Lägersponsor

..

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner