In English
Hoppa till sidans innehåll

Våren 2014


Breddprojektet  vår 2014
Allt är på plats! Planen är klar. Utbildningar och träffar i februari, Motionsorienteringar och bredd på tävling både under vår, sommar och höst och sannolikt ett par nya Hittaut-orter som rullar igång under året.

Lyckas vi med detta samtidigt som vi blir bättre på att kommunicera och marknadsföra orienteringen, föreningen och verksamheten finns goda förutsättningar för att skapa en ny orienteringsvardag redan i år.

Via länkarna nedan finner ni mer information om respektiv del.

Utbildningshelgen i Vara 1-2/2
Utbildningar i bl a Kommunikation, Press & Media, sponsorarbete och IdrottOnline, men även ett tillfälle för att bli fler ledare och funktionärer i föreningen. Anmälan senast den 16/1. Direkt till Breddsatsningens sida för utbildningshelgen.

Motionsorientering och bredd på tävling
Som breddförening kan ni, senast den 16/1 2014, beställa ett gratis motionsorienteringskit, det ingår i projektet. Detta kan ni sedan med fördel använda för att stöpa om era befintliga (eller nyskapade) träningsorienteringar till motionsorienteringar och även till att skylta upp de öppna motionsbanorna bättre på era arrangemang. Läs mer via länkarna ovan. 

Hittaut.nu
Under 2013 inleddes ett samarbete mellan befintliga Hittaut orter i Västragötalandsregionen med ambitionen att rekrytera fler nya orter som startar upp 2014 eller 2015. För de klubbar som är intresserade annordnas en träff den 1/2 i samband med utbildningshelgen i Vara. Anmälan sker viaanmälningsformuläret till utbildningshelgen i övrigt.

Breddträffar i februari
Storträffar planeras till Borås den 24/2 och Skövde den 26/2. Som breddförening väljer ni det tillfälle och den plats som passar bäst för er. På agendan finns Motionsorientering och Bredd på tävling samt materialet för det, kommunikation och marknadsföring samt erfarenhetsutbyte och diskussioner om samverkan.

Finansiering
Projektet är planerat att fortlöpa t o m 2015. I dagsläget räcker upparbetad finansiering t o m juni 2014. Vi söker för närvarande för en hållbar finansiering för resterande 18 månader och den närmsta lösningen är att finna ytterligare ett liknande upplägg som det vi nu redovisar. Kontakter med SOFT är tagna och eventuellt kommer vi be er föreningar om att göra en ny ansökan likt den tidigare redan i början av 2014. Mer information om det här kommer så snart vi har planen klar.

Uppdaterad: 02 DEC 2014 15:08 Skribent: Magnus Sundmark

 

TÄVLINGS-
ANNONSERING

DIREKTLÄNKAR

 

 Eventor

Postadress:
Västergötlands Orienteringsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress:
Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:
Tel: 0725447736
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vill du annonsera här? 

Våra samarbetspartner