In English
Hoppa till sidans innehåll

Orientering

Nyheter

2018-06-17
Regerande mästarna IFK Göteborg ledde loppet i ett tidigt skede av årets Jukolakavle i Finland. Till slut fick man dock se sig besegrade av Koovee från Tammerfors. "Vi får vara nöjda med att vi satt färg på tävlingen", säger Blåvitts Fredrik Bakkman.
 
2018-06-16
Borlängeklubben Stora Tuna segrade i finska Venlakavlen. Stjärnan Tove Alexandersson imponerade stort på sistasträckan. "Jag visste att jag hade ett bra utgångsläge", säger Alexandersson.
 
2018-06-14
Om två år avgörs det första renodlade världsmästerskapet i sprint. I september åker 24 svenska löpare till Danmark för Euromeeting och för att stifta bekantskap med jylländsk sprintterräng.
 
2018-06-14
Sverige skickar tolv löpare till Student-VM i Finland. "En viktig aktivitet för framtidens stjärnor", säger förbundskapten Susanne Barkholt.
 
Tove Alexandersson och Jonas Leandersson är två svenska stjärnor som kommer att tävla mycket på VM i Lettland. Vilka fler får chansen?
2018-06-13
Med knappt två månader kvar till VM offentliggörs den svenska truppen; sex damer och fem herrar som tillsammans ska vinna den totala medaljligan. "Det är målet, men löparnas fokus är ju maximala prestationer", säger förbundskapten Håkan Carlsson.
Till svenskorientering.se
Partners
Annonser
Ut i det fria

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4765360
E-post: This is a mailto link