In English
Hoppa till sidans innehåll
Karolin Ohlsson (bild: Sven Alexandersson).

Karros glädjebesked: "Redo och taggad för alla distanser!"

06 AUG 2019 10:41
Karolin Ohlsson har haft en jobbig sommar kantad av diverse skadebekymmer. Efter en längre period av rehab kan dock Järlastjärnan lämna klartecken inför VM: "Jag är redo och taggad för alla distanser!"
  • Uppdaterad: 06 AUG 2019 10:41

Tillsammans med Gustav Bergman och Tove Alexandersson var Karolin Ohlsson klar för samtliga VM-distanser redan före de svenska VM-testerna. Fjolårets och vårens resultat har varit såpass starka att hon är given i det blågula laget.

Skadeproblem har dock plågat Ohlsson under året och efter världscupen i Finland fattade hon beslutet att avstå allt tävlande fram till VM i Norge, och att göra allt för att läka ihop en sargad kropp.

Nu, med en vecka kvar till VM, kan Karro äntligen göra tummen upp:

- Det har varit en tuff period med en höft och en häl som strulat rejält. Men jag har gjort jobbet med rehab och alternativ träning. Nu under precamp nummer två fick jag de kvitton jag behöver för att besluta mig för att köra hela programmet på VM. Det ska bli grymt kul och jag ska verkligen ge allt jag har och lite till!

VM inleds med ett medeldistanskval tisdagen den 13 augusti och du som inte kan vara på plats följer mästerskapet live på SVT.

HÄR får du mer info om det svenska VM-laget.

HÄR hittar du arrangörens hemsida.

Här nedan kan du VM-ladda med ett par härliga "Karro-moments" från fjolåret!

Maj 2018: Sveriges damer bärgade ett EM-silver i stafett. Se när Karolin Ohlsson, efter ett sent misstag, spurtar ner Maja Alm, se det galna firandet och hör intervjun med världens lyckligaste avslutare.
Maj 2018: Lina Strand, Emil Svensk, Jonas Leandersson och Karolin Ohlsson ordnade ett EM-silver när sprintstafett stod på programmet i Schweiz. Medaljen var Sveriges tredje på EM-veckan. Här en intervju med avslutaren Karolin Ohlsson.
Till svenskorientering.se
Partners
 Våra partners
Länkar
 

Ut i det fria
full koll

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link

Annons