In English
Hoppa till sidans innehåll

Rösta på Tove inför World Games!

2017-01-18 13:49
Jerringprisomröstningen är precis avslutad och Tove Alexandersson var en av fem kandidater som tog sig till Globen. Nu riktar vi istället ljuset mot ännu en omröstning där Tove har chansen.
  • Uppdaterad: 2017-01-18 14:25

I sommar är det återigen dags för World Games, ett internationellt sportevenemang för tävlande i idrottsgrenar som inte finns med på OS-programmet. World games avgörs vart fjärde år och 2017 hålls tävlingarna i polska Wroclaw. World Games organiseras av International World Games Association (IWGA), med stöd från Internationella Olympiska Kommittén.

I syfte att lyfta intresset organiseras just nu en internationell omröstning där "IWGA Athlete of the Year 2016" ska krönas. En trofé ska delas ut och både vinnande idrottare och förbund kommer att uppmärksammas internationellt.

Efter en gallring häromdagen är Tove Alexandersson kvar i omröstningen som en av nio kandidater. Omröstningen pågår fram till 31 januari, det är helt gratis att rösta och alla kan dessutom rösta en gång per dag.

Just nu ligger Tove på femte plats med drygt 800 röster. Leder gör svenska thaiboxaren Sofia Olofsson med 4330 röster.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL OMRÖSTNINGEN!

HÄR kan du läsa mer om sommarens World Games i Polen, där orienterarna i slutet av juli ska tävla i sprint, medeldistans och stafett.

Till svenskorientering.se
Huvudsponsor
TeamSportia_2radig_CMYK
Partners
Annonser
Ut i det fria

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4765360
E-post: This is a mailto link