In English
Hoppa till sidans innehåll

Skidorientering

Nyheter

REGERANDE MÄSTARE. Inför VM 2019 är Tove Alexandersson regerande världsmästare i sprint och medeldistans. Tillsammans med Erik Rost är hon även regerande mästare i sprintstafett.
2017-04-06
Det svenska skidorienteringslandslaget är en medaljmaskin som heter duga. På nästa VM får åkarna chansen att glänsa inför hemmapublik. Världsmästerskapet 2019 har tilldelats Piteå. "Fantastiskt kul", säger storstjärnan Tove Alexandersson.
 
2017-03-12
I dag avslutades ett fantastiskt blågult skidorienterings-VM med stafetter. Sverige kom aldrig till start i damstafetten, men de svenska herrarna bärgade ett silver – vilket ingen av åkarna var nöjd med.
 
2017-03-12
I dag avslutas skidorienterings-VM med stafetter. Två av fyra svenska damer har insjuknat, så Sverige kommer bara till start i herrstafetten. Där ska Martin Hammarberg, Ulrik Nordberg och Erik Rost försöka bryta en 21 år gammal förbannelse.
 
2017-03-11
De svenska skidorienterarna fortsätter att dominera på VM i Ryssland. Hjälten för dagen: Erik Rost, som vann långdistansen och därmed sitt livs första individuella VM-guld. "Obeskrivlig känsla!" jublar Rost, som bärgat tre medaljer på mästerskapet.
 
2017-03-11
I och med Erik Rosts fina andraplats på medeldistansen har Sverige bärgat fyra guld och ett silver på skidorienterings-VM i Ryssland. Under lördagen är det dags för långdistans.

Landslaget

Tävlingsguide

enkla arr

Utvecklingsplan

utvplan

 

 

 

Till svenskorientering.se
Huvudsponsor
TeamSportia_2radig_CMYK
Partners
Annonser

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4765360
E-post: This is a mailto link