Skidorientering - Svenska Orienteringsförbundet
In English
Hoppa till sidans innehåll

Skidorientering

Nyheter

2018-04-25
Nästa år är det hemma-VM för de svenska skidorienterarna och siktet är såklart högt ställt inför mästerskapet i Piteå. "Vi ska vara bästa nation och vinna båda stafetterna", säger förbundskapten Frans Wickbom som redan nu presenterar sitt landslag.
 
Linda Lindkvist vann SM i jaktstart på SM-veckan i Skellefteå. (Bilder ur SVT:s sändning.)
2018-03-24
Linda Lindkvist, IK Jarl Rättvik, och Andrej Lamov, IFK Mora OK, är svenska mästare i jaktstart. "Ett näst intill perfekt lopp. Det var kul!" sa Lindkvist efter fullträffen.
 
Arkivbilder. Magdalena Olsson och Martin Hammarberg är två framgångsrika landslagsåkare. De båda var snabbast i fredagens sprintprolog, men det är oerhört tätt inför den avslutande jaktstarten där SM-medaljerna ska fördelas.
2018-03-23
I dag inleddes skidorienterarnas SM-tävlande i Skellefteå med en sprint som ligger till grund för lördagens avgörande jaktstart. Martin Hammarberg och Magdalena Olsson leder, men det är oerhört tätt. Upplösningen följer ni i SVT:s Vinterstudion.
 
2018-03-10
Sverige kom etta och trea i dagens mixstafett i världscupen. ”Efter en miss av mig på startsträckan åkte vi riktigt bra, säger Erik Rost som vann i par med Tove Alexandersson.
 
2018-03-09
Erik Rost tog sin andra raka seger under världscuptävlandet i USA och säkrade andraplatsen i totala världscupen. "Målet var att vinna totalen, men på det stora hela är det en bra säsong", säger Rost.

Landslaget

Tävlingsguide

enkla arr

Utvecklingsplan

utvplan

 

 

 

Till svenskorientering.se
Partners
Annonser
Ut i det fria

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4765360
E-post: This is a mailto link