In English
Hoppa till sidans innehåll

Skidorientering

Nyheter

2017-03-12
I dag avslutades ett fantastiskt blågult skidorienterings-VM med stafetter. Sverige kom aldrig till start i damstafetten, men de svenska herrarna bärgade ett silver – vilket ingen av åkarna var nöjd med.
 
2017-03-12
I dag avslutas skidorienterings-VM med stafetter. Två av fyra svenska damer har insjuknat, så Sverige kommer bara till start i herrstafetten. Där ska Martin Hammarberg, Ulrik Nordberg och Erik Rost försöka bryta en 21 år gammal förbannelse.
 
2017-03-11
De svenska skidorienterarna fortsätter att dominera på VM i Ryssland. Hjälten för dagen: Erik Rost, som vann långdistansen och därmed sitt livs första individuella VM-guld. "Obeskrivlig känsla!" jublar Rost, som bärgat tre medaljer på mästerskapet.
 
2017-03-11
I och med Erik Rosts fina andraplats på medeldistansen har Sverige bärgat fyra guld och ett silver på skidorienterings-VM i Ryssland. Under lördagen är det dags för långdistans.
 
MOT VM-SILVER. Erik Rost har hittills bärgat två VM-medaljer i Krasnojarsk, Ryssland: ett silver i medeldistans och ett guld tillsammans med Tove Alexandersson i sprintstafett. Nu ser han fram emot långdistansen.
2017-03-10
Efter fyra blågula VM-guld i rad var det nära ett femte, men Erik Rost fick nöja sig med silver på medeldistansen i ryska Krasnojarsk: "Medaljplats är jag självfallet nöjd med, men det är tudelade känslor."

Landslaget

Tävlingsguide

enkla arr

Utvecklingsplan

utvplan

 

 

 

Till svenskorientering.se
Huvudsponsor
TeamSportia_2radig_CMYK
Partners
Annonser

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4765360
E-post: This is a mailto link