In English
Hoppa till sidans innehåll

Media


Välkommen till svensk orientering! Här har vi samlat lite information för journalister.

Svenska Orienteringsförbundet har ungefär 81 000 medlemmar i nära 600 föreningar. Vi har fyra grenar; orienteringslöpning, skidorientering, mountainbikeorientering och precisionsorientering.

I menyn till vänster finns mer information för dig som medierepresentant. Här hittar du bland annat vår bildbank med fria pressbilder samt vår grafiska profil med logotyper etc.

Hemma-VM 2016

  

2016 arrangerades för fjärde gången någonsin orienterings-VM i Sverige. Mästerskapet avgjordes i Strömstad och Tanum 20-28 augusti och all info hittar du på arrangörens hemsida: woc2016.se  

Bildbanken

Bilderna i bildbanken är fria för publicering i redaktionella sammanhang. Ambitionen är att alltid tillhandahålla fräscha arkivare på våra landslagsorienterare. Här finns även en del genrebilder.

Önskar du ha inloggningsuppgifter till bildbanken, eller om du har andra frågor rörande Svenska Orienteringsförbundets kommunikationsarbete, vänligen kontakta kommunikationsansvarige Mathias Karlsson via This is a mailto link

Obs 1: Om du har problem att logga in - testa en annan webbläsare.
Obs 2: För att kunna se och ladda hem bilderna i full storlek - klicka på dem ytterligare en gång när du befinner dig i läget "Förhandsgranskning"

Mer information om våra landslag

Information om landslagen hittas via en flik i den gula menyn överst. På respektive landslagssida finns kontaktpersoner med telefonnummer och mejladresser.

Uppdaterad: 2016-09-07 12:40
Huvudsponsor
TeamSportia_2radig_CMYK
Partners
Annonser

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4765360
E-post: This is a mailto link