In English
Hoppa till sidans innehåll

Forskning och fakta


År 2016 gick Idrottslyftet in i en ny fyraårsperiod. Det övergripande syftet med Idrottslyftet förändrades och alla inblandade fick delvis nya roller och uppdrag. I samband med detta gav Riksidrottsförbundet alla specialidrottsförbund i uppdrag att genomföra en kartläggning och analys av sin verksamhet. Analysen har resulterat i en utvecklingsplan för orienteringens Idrottslyft för åren 2017-2019.

I samband med kartläggningen och analysen har vi läst ett antal rapporter och studier med anknytning till barn, ungdomar och Idrottslyftet. Vi har också gjort ett antal spaningar och tagit fram ett ganska omfattande material som visar barn- och ungdomsorieteringens nuläge och utveckling. Materialet är omfattande och går i vissa delar ända ner till kommun- respektive föreningsnivå.

Vi vill dela med oss av det vi har gjort. Därför har vi samlat ihop all forskning vi tagit del av och all fakta vi har tagit fram. Vi tror att det kan vara intressant att ta del av och en viktigt utgångspunkt i föreningens utvecklingsarbete.

Här hittar du Forskning och studier

Här hittar du Fakta och statistik

Här hittar du länkar till Konferenser, mötesplatser och tidningsartiklar

Har du frågor, funderingar, synpunkter och idéer kontakta This is a mailto link.

Uppdaterad: 26 JAN 2017 10:41 Skribent: Lars Greilert
Epost: Adressen Gömd
Partners
 Våra partners
Länkar

 WOD


Ut i det fria

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765360
E-post: This is a mailto link