In English
Hoppa till sidans innehåll

Föreningsrapport


Föreningsrapport ska lämnas via respektive förenings IdrottOnline-sida. För att lämna föreningsrapport behöver alltså föreningens webbsida IdrottOnline Klubb vara aktiverad. Om den inte är aktiverad, gå då till www.idrottonline.se och välj Sätt igång i menyvalen överst på sidan. Följ där instruktionerna för att få inloggningsuppgifter.

För att lämna föreningsrapport, gör så här:

Följ instruktion nedan eller hämta manual som finns här: http://idrottonline.se/globalassets/svenskidrott-idrottonline/manualer---helpcenter/pdf-filer/administration---arsrapport-hs.pdf

  1. Öppna föreningens IdrottOnline Klubb-sida och logga in som administratör. 
  2. Välj Administrationsmodulen
  3. Årsrapport finns som ett val i menyn till vänster. OBS! Glöm ej att säkerställa att ”Orientering” är vald som idrott, annars väljer ni ”Orientering” sedan är det bara att klicka på "skapa föreningsrapport".
  4. Om de uppgifter stämmer som systemet genererar automatiskt i rapporten är det bara att godkänna rapporten genom att välja ”Skicka till SF”.

Om uppgifterna som nämns under punkt 4 ovan inte stämmer kan du avbryta och uppdatera ert medlemsregister under Administration - Personer.

Ordförande, kassör och sekreterare är obligatoriska uppgifter att rapportera, dessa roller tillsätts i medlemsregistret och förs automatiskt in i föreningsrapporten.

Observera att om ni är en flersektionsförening är det huvudföreningens styrelse som ska rapporteras i föreningsrapporten.

Det är viktigt att ni i Idrott Online (medlemsregistret) rapporterar alla era medlemmar, även de som inte aktivt tävlar. Rapporten ligger sedan till grund för den statistik vi skickar bla till RF för fördelning av bidrag mm

Föreningsrapport skall lämnas senast 31 mars för samtliga föreningar, alltså även för de föreningar som inte bedriver någon tävlingsverksamhet. Om ni är osäkra på om ni lämnat rapport eller har ytterligare frågor ber vi er enklast kontakta oss via e-post: This is a mailto link

Uppdaterad: 17 JUN 2016 09:32
Huvudsponsor
TeamSportia_2radig_CMYK
Partners
Annonser
Ut i det fria

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4765360
E-post: This is a mailto link