Svensk Orientering logotyp
26.04.2016

Fortsatta problem med IdrottOnline

Orientering
Problem med webbadresser och länkningar till distrikts- och undersidor till svenskorientering.se kvarstår. IdrottOnline är väl medvetna om problemen, som drabbar fler förbund än Svenska Orienteringsförbundet. Ett intensivt arbete pågår för att åtgärda felen, men IdrottOnline kan inte säga när allt är löst.

Felet har uppstått på grund av förändringar som gjorts i IdrottOnline vilka har påverkat våra och andra förbunds hemsidor. Problemen har inte att göra med lanseringen av vår nya sajt orientering.se eller bytet av webbadress för förbundssidan, till svenskorientering.se.

Vi beklagar det inträffade och de negativa konsekvenser det här har innebär. Förhoppningsvis är allt snart åtgärdat.

Tips: Om du har ett stort behov att komma in på en förbundssida som inte funkar kan du testa att manuellt ta bort /IdrottOnlineForbund/Orientering/SvenskaOrienteringsforbundet från urlen/adressen.

Exempel: Letar du efter tävlingsreglerna klickar du dig fram till Arrangera/Tävlingsregler och anvisningar. Visas då adressen http://www.svenskorientering.se/IdrottOnlineForbund/Orientering/SvenskaOrienteringsforbundet/Arrangera/Tavlingsreglerochanvisningar/ så kommer sidan inte att fungera. Då kan du manuellt klippa bort/IdrottOnlineForbund/Orientering/SvenskaOrienteringsforbundet och försöka med följande länk: http://www.svenskorientering.se/Arrangera/Tavlingsreglerochanvisningar/

För vidare kontakt: kontakt@orientering.se

RELATERADE NYHETER

Hanna Lundberg var snabbast på landslagstest i sprint på fredagskvällen.
Hanna Lundberg och Tove Alexandersson i sekundfight
Gustav Bergman flyger mot seger på landslagstest i sprint på Söder i Stockholm.
Gustav Bergman övertygade på sprinttest i Stockholm
240419 TSK Tildaandersson3
Tullinge SK är flest på Tiomila
Fler nyheter