In English
Hoppa till sidans innehåll

Fredrik Ahnlén ny kartansvarig på förbundet

25 MAJ 2022 14:49
Fredrik Ahnlén kliver in som ny kartansvarig på förbundet efter Niklas Wrane. Fredrik tar därmed också över som kontaktperson för kartfrågor på kansliet, samt är sammankallande för SOFT:s kartgrupp.
  • Uppdaterad: 25 MAJ 2022 14:49

Det här betyder att Niklas Wrane, som arbetar med arrangemangsutveckling på förbundet och som tidigare hade ansvaret för kartfrågor, kommer att assistera Fredrik inom kartområdet.

Joacim Ingelsson, som tidigare hade samordningsansvar för kartkontrollen för tävlingar inom nivå 1, har sitt huvudområde inom mark- och miljöfrågor och kommer enbart att fokusera på detta framöver.

Fredrik kommer också att arbeta med arrangemangsutveckling ihop med Niklas och även med Henrik Skoglund, som är projektledare för SM och Swedish League.

Mer om Fredrik

Fredrik kommer från Sandviken och bor numera i Handen söder om Stockholm. Fredrik fyller 28 år i år och har varit aktiv kartritare från och till under 10 år. Han har hållit i flera av SOFT:s utbildningar inom kartritning de senaste åren och har stor erfarenhet inom arrangemangsområdet. 

Fredrik är utbildad civilingör inom samhällsbyggnad med en master i geografisk informationsteknik.

Kontakt

Fredrik nås på This is a mailto link.

.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link