In English
Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bild från skogsloparna.se Karin Persson

Hej alla föreningar i ÅOF

15 APR 2021 20:44
På årsmötet den 18 mars valdes jag till ny ordförande för Ångermanlands Orienteringsförbund.
Vem är jag då? Jag heter Karin Persson, är 44 år och orienterar i Skogslöparna. Min orienteringsbana startade i Rehns BK, klubben i min födelseort Bollnäs.
  • Uppdaterad: 15 APR 2021 20:44

ag har genom åren varit aktiv inom träning, tävling, ledarskap, kommittéer, med mera (intresset är brett inom orienteringen för mig). Under de senaste åren har jag ägnat mig mycket åt ungdomsverksamheten då jag har två barn som är aktiva inom sporten. Lika viktigt för mig är dock att små föreningar ska överleva, utbildningar, samarbete mellan klubbar och distrikt, en aktiv bredd och topp inom sporten, tävlingar inom distriktet och allt däremellan. 

 

I styrelsen sitter nu

Hans-Åke Öström, OK Nipan (vice ordförande)

Per Magnusson, OK Nolaskogsarna (kassör)

Johan Engström, Härnösands OK (ledamot)

Beatrice Alm, Örnsköldsviks OK (ledamot)

Göran Hällström, OK Branten (suppleant)

David Kjellqvist, Sidensjö IK (suppleant)

 

Vi har haft ett första möte med styrelsen. Ett arbete som vi startade under förra året och som vi nu kommit till beslut om är ÅOFs kansli. Arbetet har undersökt behov och framtida organisering av kanslifunktionen inom ÅOF. Styrelsen ser att kanslifunktionen kan omorganiseras och dess funktioner kan t ex övertas av styrelsen och ÅOFs kommittéer. Vi har därför bestämt att kansliet ska avvecklas och just nu pågår ett överlämnings-arbete och ett arbete så att det ska bli ett bra avslut för kansliet. 

Vi tackar Per-Anders för alla år inom ÅOF och för det fina arbete han utfört!

 

Till dess att allt är överlämnat kan ni kontakta mig via denna e-postadress This is a mailto link eller via mobilnummer 073-0799400. När e-postadressen för Ångermanland är överlämnad så återkommer jag med en fråga om uppdatering av era e-postadresser och kontaktuppgifter i föreningarna. Det är ju flera som haft årsmöten och uppgifter kan ha ändrats.

 

Vi kommer under året starta ett arbete kring ÅOF och dess riktning framåt. Vad ser ni i klubbarna att ni vill ha ut av ÅOF, vilka viktiga frågor ska ÅOF jobba med? Fundera på det så återkommer vi under året för att få reda på vad ni har för svar.

 

Nu hoppas vi på en fin vår och att vi förhoppningsvis får möjlighet att ses och tävla under året. Tveka inte att ta kontakt med mig (eller någon annan i styrelsen) om ni har några frågor eller funderingar.

 

Mvh

Styrelsen ÅOF genom Karin Persson, ordförande

Skribent: Arvid Strandberg
E-post: This is a mailto link
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
Länkar
Svensk orienterings Instagram:

Postadress:
Ångermanlands Orienteringsförbund
Dinarvägen 24
894 30 Själevad

Kontakt:
Tel: 0768213552
E-post: angermanland@oriente...

Se all info

Annons