In English
Hoppa till sidans innehåll

Sista ansökningsdag för tävlingar 2022 framflyttad

09 MAR 2021 11:34
Sista ansökningsdag för mästerskapstävling (ej SM), nationell tävling och distriktstävling 2022 är framflyttad till 31 maj.
  • Skapad: 09 MAR 2021 11:34

Nytt ansökningsdatum

Normalt är sista ansökningsdag för mästerskapstävling (ej SM) och nationell tävling 31 mars, medan det för distriktstävling är 15 maj.

Pga rådande pandemin flyttas datumet nu fram för tävlingar 2022. Nytt datum är den 31 maj. På så sätt får ni som arrangör av inställd vårtävling mer tid att planera om tävlingen ska arrangeras senare i år eller nästa år. 

Ansökan görs som vanligt i Eventor.

Läs mer om att söka tävling 

Flyttade tävlingar i Eventor

För flyttade tävlingar i år är det viktigt att samordning sker mellan distrikten. Kontakta tävlingsansvarig i distriktet Hans-Åke Öström om önskemål om nytt datum. Distriktets tävlingsansvarig sköter därefter samordningen.

När väl ett datum för tävlingen är godkänt läggs tävlingen in som närtävling av er som arrangör. Därefter kontaktas Eventor-supporten (se mejl nedan) som uppgraderar tävlingen till mästerskapstävling, nationell tävling eller distriktstävling.

Stöd för statusläget ”flyttad” för tävlingar finns numera i Eventor.

  • Statusläget ”flyttad” kan endast sättas av distriktets tävlingsansvarig, eller av Eventor-supporten, på samma sätt som för statusläget ”inställd”.
  • När tävlingen angetts med statusläge ”flyttad” kan du som arrangör ange tävlings-id för den nya tävlingen under ”Allmänna uppgifter”. Så snart det är angett och sparat blir en ikon med pil längst till höger i tävlingsprogrammet klickbar. På tävlingens huvudsida visas också en informationsruta med en länk till den nya tävlingen.

För uppgradering av tävling, eller hjälp och support, mejla This is a mailto link.

Skribent: Arvid Strandberg
E-post: This is a mailto link
Partners
bagheera_eventor_paketpris_ol_mars21.gif
 Våra partners
Länkar
Svensk orienterings Instagram:

Postadress:
Ångermanlands Orienteringsförbund
Dinarvägen 24
894 30 Själevad

Kontakt:
Tel: 0768213552
E-post: angermanland@oriente...

Se all info

Annons